Libnet.ro
UNICEF

14:00

Florin Iordache a fost ales presedinte al Consiliului Legislativ Zegrean a obtinut doar 41 de voturi - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache a fost ales presedinte al Consiliului Legislativ Zegrean a obtinut doar 41 de voturi - UPDATE

Senatorii si deputatii au numit, marti, in sedinta de plen comun, o noua conducere a Consiliului Legislativ. Cu 185 de voturi pentru, Florin Iordache a fost ales presedintele institutiei, iar senatorul USR George Edward Dirca a devenit presedinte al Sectiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare. Augustin Zegrean, sustinut de PNL, a obtinut doar 41 de voturi. continuă pe Hotnews

SURSE: Florin Iordache a obtinut sefia Consiliului Legislativ pentru ca unii USR-isti nu au votat cu Augustin Zegrean, conform intelegerii cu PNL. La schimb, PSD a votat un USR-ist la conducerea unei sectii din institutie

Social-democratul Florin Iordache a devenit noul sef al Consiliului Legislativ dupa ce a obtinut, marti, 185 de voturi pentru, in sedinta plenului reunit la Senatului si Camerei Deputatilor. Potrivit unor.

Florin Iordache, noul sef al Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viata

Florin Iordache a obtinut majoritatea voturilor din Parlament pentru conducerea Consiliului Legislativ, transmit surse politice. Fostul ministru al Justitiei, care a dat deja-celebra OUG 13, il invinge.

PNL, dupa ce Florin Iordache a fost ales la sefia Consiliului Legislativ: Nesimtire dincolo de orice limita, afisata de PSD. Nu exista sfidare mai mare

PNL reactioneaza dur dupa ce social-democratul a fost votat de Parlament la conducerea Consiliului Legislativ. Liberalii transmit, marti, printr-un comunicat de presa, ca prin alegerea fostului ministru al.

Dan Barna: Mutarea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ e o sfidare la adresa oricarui roman cinstit

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca mutarea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ este o sfidare la adresa oricarui roman cinstit. Domnul Iordache a fost varful de lance al regimului Dragnea in lupta pentru distrugerea justitiei independente, sustine Barna, afirmand ca pentru asta, Iordache a fost rasplatit cu un post pe viata in fruntea unei institutii a statului roman.

Oficial. Florin Iordache e noul presedinte al Consiliului Legislativ, o sinecura pe viata. USR a primit o bucata de ciolan

Deputatul PSD Florin Iordache, unul dintre juristii care au hacuit legislatia penala in era Dragnea, a fost votat de Parlament in functia de presedinte al Consiliului Legisaltiv. Iordache nu a mai prins loc pentru parlamentare, fiind blocat de Paul Stanescu. Mandatul lui Florin Iordache e pe viata. Fostul presedinte era in functie din 2003. USR a primit sefia unei sectii din Cadrul Consiliului Legislativ.

Surse. Florin Iordache va fi presedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viata. Fostul sef a stat in functie 17 ani. Cine l-a taiat de pe lista pentru parlamentare

Deputatul PSD Florin Iordache, unul dintre juristii care au hacuit legislatia penala in era Dragnea, va fi votat azi de Parlament in functia de presedinte al Consiliului Legisaltiv, sustin surse politice pentru Adevarul. Iordache nu a mai prins loc pentru parlamentare, fiind blocat de Paul Stanescu. Mandatul lui Florin Iordache e pe viata. Fostul presedinte era in functie din 2003.

PSD CONTINUA DEMERSUL INCEPUT IN EPOCA DRAGNEA Florin Iordache, seful Consiliului Legislativ

Cu 185 de voturi pentru, Florin Iordache este noul presedinte al Consiliului Legislativ, fata de numai cele 41 de voturi obtinute de Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, conform deciziei de ieri a Parlamentului.

Augustin Zegrean: Votul pentru sefia Consiliului Legislativ este nul. Mie mi s-a propus marti si am crezut ca voi fi votat din moment ce mi se propune Reactiile reprezentantilor PNL si USR (VIDEO)

Controverse in lant dupa votul din plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului asupra conducerii Consiliului Legislativ. Social-democratul Florin Iordache a obtinut functia de presedinte al institutiei cu.

Florin Iordache ar putea fi ales de Parlament in fruntea Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viata, iar fostul sef a stat in functie 17 ani (VIDEO)

Deputatul PSD Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei care a dat deja-celebra OUG 13, ar urma sa fie votat marti de Parlament in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, pentru al carui mandat legea.

Florin Iordache ar putea fi numit sef la Consiliul Legislativ Si Augustin Zegrean si-a depus candidatura Parlamentul se reuneste sa numeasca presedintele institutiei

Controversatul deputat PSD si fostul ministru al Justitiei - Florin Iordache si-a depus marti, candidatura pentru postul de sef al Consiliului Legislativ. Parlamentul urmeaza sa se reuneasca marti dupa-amiaza pentru a numi presedintele Consiliului Legislativ. Surse din interiorul PSD au declarat pentru HotNews. ro ca partidul i-ar fi oferit lui Iordache sefia CL ca premiu de consolare dupa ce acesta nu a mai fost pus pe lista PSD la Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )