Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cand isi depune oficial candidatura la BEC pentru un al doilea mandat in fruntea statului

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cand isi depune oficial candidatura la BEC pentru un al doilea mandat in fruntea statului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri, 20 septembrie, se va prezenta la ora 12:00 la sediul Biroului Electoral Central BEC) pentru a depune listele cu semnaturile de sustinere pentru inscrierea in. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, intrevedere cu liderii PNL la malul marii

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, la Scoala de Vara Generatia ALTFEL a Tineretului National liberal TNL), in statiunea Venus. Totodata, Klaus Iohannis va participa, sambata, de la ora 17.

Iohanni a facut anuntul! Cand isi depune candidatura pentru prezidentiale?

Presedintele Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pent.

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra are mare nevoie de oameni tineri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, la Scoala de Vara a Tineretului National Liberal organizata in statiunea Venus, ca Romania are nevoie de implicarea tinerilor in toate domeniile de activitate.

KLAUS IOHANNIS: Sunt foarte multe lucruri de facut dupa guvernarile esuate ale PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

Klaus Iohannis catre liberali: Trebuie sa fiti pregatiti sa intrati la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor, sambata, la Constanta, ca PNL va fi principal.

Adrian Nastase il acuza pe Klaus Iohannis ca i-a preluat tema de campanie electorala

Fostul premier Adrian Nastase spune ca presedintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie, folosita la alegerile prezidentiale din anul 2004. Am constatat ca unul dintre candidatii la prezidentiale.

Klaus Iohannis: Am fost nevoit sa refuz de trei ori remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, la Constanta. Seful statului .

Klaus Iohannis: Am fost nevoit sa refuz de trei ori remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, la Constanta. Seful statului.

Klaus Iohannis, atac dupa atac la guvernul PSD: Rusine! Cea mai dezastruoasa guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a venit sambata, in fata tinerilor liberali, la Scoala de Vara Generatia Altfel, de la Venus, cu atacuri in lant laguvernarea PSD spunand ca a fost cea mai dezastruasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )