Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rares Bogdan, despre situatia de la Timisoara: A fost o surpriza ca au respins candidatura viceprimarului nostru, preferand sa voteze viceprimarul USR cu ajutorul PSD. Nu e singurul loc din tara (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, despre situatia de la Timisoara: A fost o surpriza ca au respins candidatura viceprimarului nostru, preferand sa voteze viceprimarul USR cu ajutorul PSD. Nu e singurul loc din tara (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, se declara surprins de faptul ca la Timisoara USR a respins candidatul liberal pentru functia de viceprimar, ci a ales sa voteze propriul viceprimar cu sprijinul. continuă pe B1

RARES BOGDAN: Alegerile din Moldova nu ar fi fost castigate de Maia Sandu fara ajutorul lui Renato Usatii

Europarlamentarul Rares Bogdan a comentat duminica seara la postul de televiziune B1TV alegerile din Republica Moldova. Acesta a spus ca posibila victorie a Maiei Sandu la functia de presedinte i se datoreaza lui Renato Usatii, despre care a afirmat ca a suferit o transformare uluitoare, relateaza Digi24.

Rares Bogdan: Marea preocupare a celor din PSD a fost ca numirea managerilor de spitale sa se faca in continuare de catre baronii locali Drenarea banilor prin sistemul de sanatate publica, o realitate (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan sustine ca, in momentul in care Guvernul si Presedintele au prelungit starea de urgenta in Romania, marea preocupare a celor din PSD, in Parlament, a fost sa modifice actul.

Rares Bogdan: Alegerile din Republica Moldova nu ar fi fost castigate de Maia Sandu fara ajutorul lui Renato Usatii

Europarlamentarul Rares Bogdan PNL) a declarat, duminica seara, la postul de televiziune B1TV, ca alegerile din Republica Moldova nu ar fi putut fi castigate de Maia Sandu daca nu primea si sprijinul electoratului lui Renato Usatii, care ar fi suferit o transformare uluitoare.

Rares Bogdan: E nevoie de o majoritate clara constituita in jurul PNL, in parteneriat cu Presedintele Romaniei Cazul Piatra Neamt se poate multiplica oriunde. Trebuie sa luam atitudine! (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan a tras un semnal de alarma cu privire la tragedia de la Piatra Neamt, duminica seara, in direct pe B1 TV, si este de parere ca acest caz se poate multiplica oricand in multe alte.

Rares Bogdan: Romania, care i-a abandonat pe fratii nostri de peste Prut, a pierdut toate pariurile acolo. Nu este succesul Romaniei, ci al dorintei fratilor nostri de a fi europeni (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a comentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, primele rezultate exit poll de la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, care o dau castigatoare pe candidata.

Rares Bogdan: Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, un ultim semnal de alarma ca aceasta tara e bolnava rau si obosita serios. Daca nu vom lua impreuna atitudine, nu se va schimba nimic (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan este de parere ca, in cei cinci ani scursi de la incendiul din clubul Colectiv, nu s-a schimbat absolut nimic. Demnitarul european considera ca tragedia de la Neamt este un.

Rares Bogdan: Spitalul din Piatra Neamt este subordonat CJ condus de PSD-istul Arsene, care schimba managerii ca pe sosete

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan acuza faptul ca autoritatile nu au facut nicio investitie in ultimii 5 ani la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde sambata seara au murit 10 pacienti la sectia ATI COVID, in urma unui incendiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )