Libnet.ro
UNICEF

23:15

Rares Bogdan nu exclude sa candideze pentru presedintia PNL Nu regret nimic din ceea ce am spus

Hotnews Hotnews,
 Rares Bogdan nu exclude sa candideze pentru presedintia PNL Nu regret nimic din ceea ce am spus

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan nu exclude o candidatura la presedintia formatiunii, la congresul care va fi organizat in acest an. El mai spune ca nu regreta nimic din ceea ce a afirmat despre liderul PNL, Ludovic Orban, si ca pentru moment ceea ce a facut este suficient. continuă pe Hotnews

Rares Bogdan nu exclude sa preia conducerea PNL de la Ludovic Orban

Rares Bogdan nu exclude o candidatura la presedintia PNL la congresul care va fi organizat in acest an. Nu exclud, dar in acelasi timp pot sa sustin pe oricine altcineva, a spus el intr-un interviu televizat.

Rares Bogdan pune tunurile pe Ludovic Orban: Regret ca nu i-am cerut demisia dupa europarlamentare. Se crede lupul alpha. A dus la pierderea alegerilor

Prim-vicepresedintele Rares Bogdan a lansat duminica, intr-un interviu la AlephNews, o serie de critici la adresa presedintelui PNL Ludovic Orban, pe care il acuza ca ar fi trebuit sa-si dea demisia din functia de presedinte al partidului. Ludovic Orban se crede un fel de lupul alpha. Nu a consultat partidul cand a fost vorba de ministri. A venit cu o lista, a mai adaugat acesta.

VIDEO Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia: Presedintele PNL e ales la congres. Pana la congresul din acest an, eu sunt presedintele PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut marti prima reactie publica legata de conflictul din partid, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia. Orban a spus ca presedintele PNL este ales la congresul partidului, iar pana la congresul din acest an, el este presedintele PNL. Liderul PNL a mai afirmat ca el discuta problemele din partid cu colegii sai in forurile statutare, nu in spatiul public.

Rares Bogdan, atac dur la Orban: I s-a umflat capul. Si-a inchipuit ca e cainele, lupul alfa Nu cred ca trebuie sa mai fie presedinte al PNL, a esuat

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, lanseaza un atac dur la adresa liderului liberal, Ludovic Orban, pe care il acuza ca a condus si conduce dictatorial PNL, impunand decizii si ignorandu-i pe ceilalti din conducerea partidului. I s-a umflat capul. Si-a inchipuit ca e cainele alfa, lupul alfa, omul fara de care Romania nu merge inainte, el le stie pe toate, a sustinut Rares Bogdan despre Ludovic Orban. El a mai spus ca Orban a esuat in calitate de presedinte al PNL si ca nu ar mai trebui sa conduca partidul.

Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, rupe tacerea cu privire la relatiile pe care le are cu fostul premier. Acesta il acuza ca, dupa experienta la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, esuand pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL. Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor Invitat la emisiunea Interviurile .

Urzeala Tronului PNL: Rares Bogdan a declansat puciul anti-Orban. Ce tabere se contureaza

Rares Bogdan si Robert Sighiartau, doi dintre liderii PNL, cer demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului si anunta crearea unui grup reformist care sa dea formatiunii politice un nou presedinte. Sefului liberalilor i se reproseaza esecul de la parlamentare, negocierea ministerelor si faptul ca si-a promovat oamenii din anturaj in functii.

Rares Bogdan il desfiinteaza pe Ludovic Orban: A pierdut ca papagalul toate ministerele importante

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a desfiintat pe Ludovic Orban, presedintele partidului, pe care l-a acuzat ca a pierdut ca papagalul toate ministerele importante, la negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea coalitiei de guvernare.

Razboiul total din PNL. Bogdan Chirieac: Cred ca Rares Bogdan s-a grabit! Pe mana cui merge Iohannis

Comentatorul politic Bogdan Chirieac a evaluat, duminica, la Punctul de intalnire, sortii de izbanda ai prim-vicepresedintelui PNL Rares Bogdan, de a-l rasturna din functie pe actualul presedinte Ludovic Orban.

Emil Boc: Cred ca PNL are nevoie si de Rares Bogdan, si de Ludovic Orban. Acum avem nevoie de performanta in actul de guvernare (VIDEO)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este de parere ca punctele de vedere ale colegilor din PNL trebuie exprimate in interiorul partidului, nu in spatiul public. Boc s-a referit astfel la faptul ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )