Libnet.ro
UNICEF

23:45

De ce nu renunta Ludovic Orban la candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor VIDEO

Adevărul Adevărul,
De ce nu renunta Ludovic Orban la candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor VIDEO

Ludovic Orban a venit cu precizari despre ce calitati il recomanda pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, functie pe care o vrea pe el in urma negocierilor. continuă pe Adevărul

De ce Ludovic Orban si Dan Barna trag cu dintii de sefia Camerei Deputatilor

Negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR pentru formarea noului guvern s-au blocat chiar din prima zi. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, ravnita atat de Ludovic Orban PNL), cat si de Dan Barna USR). De ce e o miza atat de importanta?.

Ludovic Orban: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD Deschiderea noastra de a continua negocierile cu USR-PLUS e aceeasi Mandatul dat de BPN prevede ca sefia Camerei Deputatilor sa revina presedintelui PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut o conferinta de presa dupa discutia purtata de liberali cu seful statului, in marja consultarilor desfasurate luni la Cotroceni, si a precizat ca i-a prezentat.

Neintelegerile privind sefia Camerei Deputatilor suspenda negocierile PNL - USR PLUS - UDMR

Formatiunile politice vor relua, duminica, discutiile, iar informatii referitoare la derularea acest.

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

Gabriela Firea: Sa-l sprijinim pe Ludovic Orban la conducerea Camerei in schimbul sprijinului pentru conducerea Senatului? Exclus!

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a infirmat, luni, la Sinteza Zilei, speculatiile conform carora social-democratii ar putea negocia cu PNL un sprijin reciproc in noul Parlament, astfel incat liberalii sa ia sefia Camerei iar PSD, conducerea Senatului.

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

ANDREI POP, MEMBRU COMISIA PENTRU TEHNOLOGIA INFORMATIEI SI COMUNICATIILOR DIN CADRUL CAMEREI DEPUTATILOR: Ecosistemul activ din domeniul securitatii cibernetice si infrastructura rapida si robusta de internet - criteriile pentru alegerea Bucurestiului

Ecosistemul activ din domeniul securitatii cibernetice si infrastructura rapida si robusta de internet au fost unele dintre criteriile care au contribuit la alegerea capitalei Romaniei drept viitorul sediu al Centrului European de competenta in domeniul securitatii cibernetice, ne-a declarat Andrei Pop, membru al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din cadrul Camerei Deputatilor.

Dominic Fritz (USR PLUS): Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca, intr-un parteneriat adevarat, premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, relateaza News. ro. Fritz a mai spus ca este nevoie de un guvern care sa-si asume niste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

Primele scantei ale negocierilor PNL-USR PLUS.Dominic Fritz: Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat. Fritz a mai precizat ca este nevoie de un guvern care sa-si sume iste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

Ion Cristoiu: 7 motive pentru care Iohannis sa il puna din nou premier pe Ludovic Orban

Ion Cristoiu a prezentat sapte motive pentru care presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa il desemneze in functia de premier pe Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )