Libnet.ro
UNICEF

09:45

Robert Sighiartau: Cel mai important este sa avem repede un Guvern, ca sa trecem tara prin acesta iarna complicata. Florin Citu a trecut Romania prin cea mai grea criza

B1 B1,
Robert Sighiartau: Cel mai important este sa avem repede un Guvern, ca sa trecem tara prin acesta iarna complicata. Florin Citu a trecut Romania prin cea mai grea criza

RobertSighiartau,secretarulgeneral al PNL, a vorbit, miercuri seara, in platoul B1 TV despre dedesubturile sedintei in care Florin Citu a fost desemnat la candidatura pentru functia de. continuă pe B1

Robert Sighiartau: Am votat cu gandul la tineri, pentru ca avem datoria de a lasa mostenire o tara mai libera. Am votat pentru Recladirea Romaniei

Robert Sighiartau, candidat PNL pentru Camera Deputatilor in judetul Bistrita Nasaud, a declarat ca a votat cu gandul la tineri, dar si pentru o Romanie puternica in lume. Am votat astazi cu gandul l.

Rares Bogdan: Guvernul Orban a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu exceptia razboaielor mondiale. Nu avem ce sa le reprosam colegilor nostri, nici Presedintele

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat de parere ca nimeni din partid nu are ce sa le reproseze ministrilor din guvernul Orban, care a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu.

Averea Dianei Sosoaca e colosala. Este cel mai bogat lider de la AUR

Alianta AUR, din outsiderul vazut de toata clasa politica, a devenit peste noapteroata din Parlament. AUR a devenit peste noapte partidul care poate destabiliza sau concretiza noua ordine politica din Parlamentul Romaniei. Printre membrii aliantei, remarcati in presa, in afara de co-presedinti, este si avocatul Diana Iovanovici-Sosoaca. Avocatul, acum in postura de Senator de Iasi, .

Nutritie si sanatate: Varstele la care alcoolul este cel mai daunator pentru creier

Alcoolul are multe efecte negative bine documentate asupra sanatatii, dar un nou articol scoate in evidenta care sunt perioadele din viata in care este cel mai daunator, mai ales cand este vorba despre creier.

Alex Bodi, distrus in puscarie. Este halucinant ce-i lipseste cel mai mult dupa gratii

Procurorii au documentat pas cu pas toate infractiunile retelei din care facea parte Alex Bodi inca din 2014. Abia dupa 6 ani au actionat, cand una dintre victime, chiar fosta sotie a controversatului afacerist din Medias, a decis sa povesteasca totul. Astfel, din 13 noiembrie barbatul sta in spatele gratiilor. El ar fi ajuns acum .

Ce este dieta militara. Cat de mult poti slabi in cel mai scurt timp

Kilogramele s-au cam acumulat la cei mai multi in perioada pandemiei, iar bunatatile pregatite de sarbatori sunt si ele aproape. Cum poti sa slabesti in cel mai scurt timp pentru a arata bine pentru noaptea dintre ani? Dieta militara e ceea ce ai nevoie. Dieta militara. Te ajuta sa scapi de kilograme si sa fii .

Traian Basescu, declaratii neasteptate dupa alegerile parlamentare. Care este regretul sau cel mai mare

Traian Basescu a vorbit luni seara despre rezultatul dezamagitor al PMP la alegerile parlamentare, dar acelasi timp a abordat si aparitia noului partid Alianta pentru Unirea Romanilor, o adunare care nu pare de origine romaneasca, potrivit fostului presedinte. Acesta a criticat agresivitatea cu care s-a impus in topul preferintelor romanilor. PMP a obtinut un rezultat .

Cel mai sigur sistem de operare nu este Windows sau macOS: de ce este perfect pentru scoala online

In cursa pentru cel mai sigur sistem de operare, Windows si macOS se pare ca sunt departe de a face performanta. Mai ales daca iti trebuie un sistem pentru scoala online, ar fi bine sa.

Cel mai greu sudoku din lume PROVOCARE: in cat timp poti sa il rezolvi?

Sudoku este un joc destul de vechi ce dateaza tocmai din 1979. Provine din Japonia si se traduce cifra unica. Este un joc de tip grila inspirat din problema celor 36 de ofiteri a lui Leonhard Euler si patratul latin. Scopul jocului este sa umpli o grila cu numere de la 1 la 9, unele .

Cel mai in varsta alegator are 105 ani. El a suferit pentru reintregirea tarii, pentru popor, pentru familie si pentru toti romanii

Cel mai in varsta cetatean care a votat la alegerile parlamentare are 105 ani si e din localitatea Tudora, judetul Botosani. Se numeste Panait Mitel, este veteran de razboi si sustine ca a votat pentru bi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )