Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Dancila a plans in sedinta PSD, dupa ce Claudiu Manda ar fi facut-o proasta. Ea ar fi vrut sa renunte la candidatura UPDATE - Manda: Sunt exagerari. Dancila: Plang foarte greu (VIDEO)

B1 B1,
Surse: Dancila a plans in sedinta PSD, dupa ce Claudiu Manda ar fi facut-o proasta. Ea ar fi vrut sa renunte la candidatura UPDATE - Manda: Sunt exagerari. Dancila: Plang foarte greu (VIDEO)

UPDATE: Claudiu Manda a negat ca ar fi jignit-o pe Dancila: La Dolj a iesit pe primul loc in turul 1 si va iesi pe primul loc in turul 2. Restul e can-can. Totusi, el a precizat ca informatiile aparute. continuă pe B1

Surse: Dancila a plans in sedinta PSD, dupa ce Claudiu Manda ar fi facut-o proasta. Ea ar fi vrut sa renunte la candidatura UPDATE - Manda: Sunt exagerari. Dancila: Plang foarte greu (VIDEO)

UPDATE: Claudiu Manda a negat ca ar fi jignit-o pe Dancila: La Dolj a iesit pe primul loc in turul 1 si va iesi pe primul loc in turul 2. Restul e can-can. Totusi, el a precizat ca informatiile aparute.

Olguta Vasilescu, dupa ce Dancila a fost intrebata daca Claudiu Manda e barbat sau nu: Va trebui sa ma intrebati pe mine! (VIDEO)

Claudiu Manda a tinut sa nege, la finalul sedintei CEx PSD, ca a jignit-o pe Viorica Dancila facand-o proasta. La randul ei, Dancila a sustinut ca nu este adevarat ca ar fi izbucnit in plans in.

Olguta Vasilescu, dupa ce Dancila a fost intrebata daca Claudiu Manda e barbat sau nu: Va trebui sa ma intrebati pe mine

In contextul in care Claudiu Manda a respins afirmatiile aparute in presa ca acesta i-ar fi adus jigniri premierului Viorica Dancila si ca aceasta din urma a plans, un reporter prezent la conferinta de presa de la finalul sedintei CEx a intrebat-o pe liderul PSD daca este barbat sau nu domnul Manda?. Olguta Vasilescu a intervenit: Asta va trebui sa ma intrebati pe mine.

Cad capete in PSD, dupa primul tur de alegeri. Lia Olguta Vasilescu, prima victima: Nu poti castiga cu o proasta!

Viorica Dancila ia primele masuri, dupa rezultatele slabe din primul tur al alegerilor prezidentiale. Cad si primele capete, dupa cum s-a aflat, pana acum doar pe surse. Este vorba despre Lia Olguta Vasilescu, cea care era sef de campanie a actualului lider PSD. UPDATE: La finalul sedintei, Viorica Dancila a aparut alaturi de Claudiu Manda .

Sedinta cu lacrimi si scandal la PSD. Viorica Dancila a plans dupa o disputa cu Claudiu Manda

Cearta in interiorul Partidului Social Democrat. Lia Olguta Vasilescu a fost arbitru intre Viorica Dancila si Claudiu Manda. Dancila si Manda au avut un schimb de replici foarte taios, iar in acest.

De la ce a pornit disputa dintre Viorica Dancila si Claudiu Manda (surse)

Surse-social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Dancila ar fi fost informata ca exista o inregistrare cu Claudiu Manda in care acesta o face proasta in fata primarilor PSD din Dolj. Dancila ar fi fost informata ca inregistrarea audio urma sa apara in presa.

Claudiu Manda, despre scandalul din sedinta CEx: Este exagerat ce a aparut in spatiul public

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a declarat ca informatiile privind un scandal in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de marti sunt exagerari si a dat asigurari ca Viorica Dancila va iesi la.

Claudiu MANDA a PIERDUT procesul cu Poltia Rutiera. Ce a decis INSTANTA dupa ce a contestat suspendarea permisului

Lovitura pentru Claudiu Manda! Judecatorii au respins, luni, contestatia europarlamentarului PSD in procesul cu Politia Rutiera, care i-a retinut carnetul pentru depasirea vitezei legale. Judecatoria.

Claudiu Manda ramane fara permis. Instanta i-a respinscontestatia dupa ce a fost prins conducand cu 125kmh in localitate

Judecatoria Bolintin Vale a respins luni contestatia europarlamentarului Claudiu Manda, ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins conducand cu 125kmh in localitate. Decizia instantei nu este definitiva.

Dancila, mesaj de forta in PSD. Ana Birchall si Cozmin Gusa vor fi exclusi din partid. Trei baroni, pe lista neagra

Liderul PSD Viorica Dancila va propune maine, in sedinta conducerii PSD, excluderea Anei Birchall din partid, pe motiv ca pozitionarea sa ca ministru al Justitiei a afectat PSD in campania electorala. Si Cozmin Gusa va fi dat afara din partid, desi abia se intorsese in PSD. Dancila e nemultumita de faptul ca Paul Stanescu si Daniel Tudorache primarul Sectorului 1) l-au adus pe Gusa in partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )