Libnet.ro
UNICEF

08:15

Teodor Melescanu: Daca Mircea Diaconu este candidatul nostru, merita sa il sprijinim (VIDEO)

B1 B1,
Teodor Melescanu: Daca Mircea Diaconu este candidatul nostru, merita sa il sprijinim (VIDEO)

Teodor Melescanu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca daca va ramane membru ALDE in continuare, va sustine candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Melescanu a amintit. continuă pe B1

Melescanu, pus in incurcatura cu votul la prezidentiale: Am aflat intamplator ca Mircea Diaconu e candidatul nostru Ce spune despre candidata Dancila

In conflict deschis cu Tariceanu, Teodor Melescanu spune ca a aflat de pe Facebook si de pe alte culoare ca liderul ALDE a renuntat la candidatura la prezidentiale. Tot intamplator, zice el, a aflat si ca Mircea Diaconu este prezidentiabilul pe care ALDE il sprijina.

Cati bani va castiga Teodor Melescanu ca sef al Senatului. Acesta este salariul brut pe care il lua si Tariceanu

Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului in urma votului de marti si urmeaza sa primeasca o indemnizatie bruta lunara de 21. 850 de lei. Acesta a fost si salariul brut pe care l-a primit Calin Popescu Tariceanu in perioada in care a detinut a doua functie in stat. Liderul ALDE a anuntat ca va sesiza .

Varujan Vosganian: Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Prin ceea ce a facut, si-a pierdut legitimitatea

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a explicat ca Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Daca vrei ca respectivul sa reprezinte ALDE, asta nu se poate, pentru ca potrivit statutului.

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

Teodor Melescanu: Este absolut necesar sa convocam un Congres. ALDE are nevoie de un proiect politic (VIDEO)

Teodor Melescanu, ales presedintele Senatului cu sustinerea PSD si recent exclus din ALDE, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca organizarea unui Congres al ALDE este absolut necesara, insa momentul.

Teodor Melescanu nu mai este membru ALDE: Tariceanu a anuntat OFICIAL desfiintarea grupului ALDE din Senat

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri ca Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sustinerea PSD, nu mai este membru ALDE, informeaza Agerpres. in aceste conditii, se.

Teodor Melescanu contesta in instanta indepartarea sa din ALDE: Excluderea mea este perfect ilegala Tariceanu are apucaturi de dictator din Banana Land (VIDEO)

Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sprijinul PSD, a anuntat ca va contesta in instanta decizia de excludere a sa din ALDE. Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE .

Senatorii urmeaza sa voteze astazi succesorul lui Tariceanu in fruntea Senatului. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu isi disputa a doua pozitie in stat

Senatorii ar urma sa voteze marti succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent saptamana trecuta. Batalia ar urma sa fie data intre fostul ministru de externe Teodor Melescanu, care este sustinut de PSD si risca astfel sa fie dat afara din ALDE, si liberala Alina Gorghiu care ar beneficia de sprijinul UDMR si PMP.

Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

Alina Gorghiu, candidata PNL la sefia Senatului,este de parere ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup.

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )