Libnet.ro
UNICEF

18:15

Theodor Paleologu: Candidatura lui Dan Barna este un fel de boala a copilariei pentru USR (VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu: Candidatura lui Dan Barna este un fel de boala a copilariei pentru USR (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale a catalogat drept o maladie infantila pentru USR, candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidentiale. Prezent in platoul emisiunii. continuă pe B1

SONDAJ Credeti ca dezvaluirile Rise Project vor afecta candidatura lui Dan Barna la prezidentiale?

Rise Project a publicat, marti, o ancheta in care sustine ca Dan Barna ar fi supervizat fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Dan Barna este un visator. Dar tara nu poate fi condusa cu vise

Frumoase ideile si visele lui Dan Barna. Din pacate nu pot fi puse in practica acum, si nu presedintele are parghiile necesare sa le puna in opera. Dan Barna a gresit adresa. Ma asteptam de la un candidat la presedintie, posibil viitor presedinte, la mai mult discernamant si intelegere a ce se poate si ce nu se poate face in momentul de fata.

Theodor Paleologu, dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Nu voi rasuci cutitul in rana, dar desemnarea sa drept prezidentiabil USR-PLUS a fost o eroare de casting

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a numit din nou drept eroare de casting decizia USR-PLUS de a-l sustine pe Dan Barna, sugerand ca, desi formatiunile sunt.

Paleologu, reactie spumoasa dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Eroare de casting

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, sustine ca intelege dezamagirea simpatizantilorUSR, dupa ce au aflat despre trecutul cu probleme al liderului lor, Dan Barna, si ii.

THEODOR PALEOLOGU: Participarea la guvernare este ispititoare, numai ca un om intelept rezista ispitelor

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a precizat, referindu-se la posibila intrare a PMP in viitorul cabinet, ca participarea la guvernarea este ispititoare, insa un om intelept rezista ispitelor.

Theodor Paleologu, despre posibila intrare a PMP in viitorul cabinet: Numai un om intelept rezista ispitelor

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a afirmat, referindu-se la posibila intrare a PMP in viitorul cabinet, ca participarea la guvernarea este ispititoare, insa un om intelept rezista is.

Theodor Paleologu, despre posibila intrare a PMP in viitorul cabinet: Participarea la guvernare este ispititoare, numai ca un om intelept rezista ispitelor

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a precizat, referindu-se la posibila intrare a PMP in viitorul cabinet, ca participarea la guvernarea este ispititoare, insa un om intelept rezista ispitelor.

Theodor Paleologu propune schimbarea Constitutiei: Daca presedintele numeste primul-ministru, trebuie sa-l poata inlocui si sa poata dizolva Parlamentul

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, este de parere ca trebuie schimbata actuala Constitutie astfel incat presedintele sa poata demite Guvernul sau sa deizolve Parlamentul,.

Rise Project sustine ca Dan Barna ar fi supervizorul unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE

Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie Rise Project intr-un material in care se afirma ca seful USR, partidul care a initiat campania FaraPenali, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Rise Project: Adevarul despre Dan Barna

Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie site-ul de investigatii Rise Project intr-un material in care se mai afirma ca seful USR, partidul care a initiat campania FaraPenali, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )