Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta acuza sabotajul gastii unora de la Antena 3 impotriva lui Mircea Diaconu: Pana de curand il laudau si acum au fost intorsi de Sistem impotriva lui

B1 B1,
Victor Ponta acuza sabotajul gastii unora de la Antena 3 impotriva lui Mircea Diaconu: Pana de curand il laudau si acum au fost intorsi de Sistem impotriva lui

Actorul Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania, a strans deja semnaturile pentru candidatura la prezidentiale. Asta in pofida sabotajului unor gasti de la Antena 3, care il saboteaza pe Di. continuă pe B1

Victor Ponta, avertisment pentru Viorica Dancila: Ce trebuie sa faca premierul pentru ca Pro Romania sa nu voteze motiunea de cenzura

Victor Ponta a anuntat, luni, ca parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, daca premierul nu vine in Parlament cu un cabinet restructurat pana.

VICTOR PONTA: Mircea Diaconu urmeaza sa isi depuna sambata candidatura la prezidentiale

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de semnaturi necesare.

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

Victor Ponta, anunt important despre candidatura la prezidentiale a lui Mircea Diaconu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de.

Victor Ponta o ameninta pe Viorica Dancila cu motiunea de cenzura: Asteptam pana miercuri

Victor Ponta ii cere premierului Viorica Dancila sa vina pana miercuri in Parlament cu o propunere de Guvern restructurat. in caz contrar, Pro Romania va vota motiune de cenzura propusa de liberali,.

Victor Ponta, atac usturator la adresa lui Dacian Ciolos: Mai prefacut decat vechii oameni

Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Dacian Ciolos, spunand ca este mai prefacut, mai demagog, mai oportunist si mai neprofesionist decat oamenii vechi. OMUL NOU in Politica : Dacian.

Victor Ponta anunta ca semneaza pactul propus de Viorica Dancila: Am luat foarte in serios propunerea desi mailul apare ca fiind trimis de Liviu Dragnea - Cabinet Presedinte

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a anuntat ca va propune colegilor sai sa sustina Pactul National propus de premierul Viorica Dancila. in meesajul de pe Facebook in care a anuntat ca a primit aceasta.

Victor Ponta, singurul sef de partid care anunta ca va semna pactul propus de Dancila privind asigurarea ca nu vor fi taiate pensiile si salariile

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a anuntat sambata dimineata, pe Facebook, ca va propune colegilor de partid sa semneze si sa sustina Pactul National propus de Viorica Dancila, prin care formatiunile sa se angajeze ca nu vor taia salariile si pensiile. Este absolut normal sa sustinem in continuare si cu toata consecventa principiul pastrarii veniturilor populatiei, pentru ca salariile si pensiile romanilor sunt intr-un grav pericol de a nu fi platite tocmai din cauza politicilor neprofesioniste si corupte promovate de Viorica Dancila, Liviu Dragnea si echipa lor.

Victor Ponta anunta ca sustine Pactul propus de Viorica Dancila. Mesajul a venit de pe adresa lui Liviu Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca a primit de la premierul Viorica Dancila Pactul national pentru bunastarea romanilor, urmand sa le propuna colegilor sai sa-l semneze si sa-l.

Victor Ponta: Nu e vina lui Mircea Diaconu si Pro Romania ca PSD incearca sa destructureze ALDE

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, declara ca nu e vina nici a lui Mircea Diaconu si nici a formatiunii sale pentru faptul ca in aceasta perioada PSD incearca sa destructureze ALDE, in conditiile i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )