Libnet.ro
UNICEF

18:45

PSD, reactie ACIDA dupa semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana: Arata lipsa de seriozitate si respect pentru romani

B1 B1,
PSD, reactie ACIDA dupa semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana: Arata lipsa de seriozitate si respect pentru romani

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor,a declarat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a mustrat PSD-ul, in lipsa, la semnarea Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al. continuă pe B1

Dan Barna, la semnarea Pactul National pentru o Romanie Europeana: Acest acord este prima piesa dintr-o constructie care trebuie sa contina si FARA PENALI in functii publice (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, unde s-a semnat Pactul National pentru o Romanie Europeana, ca Uniunea Salvati Romania a semnat acest acord national pentru ca el contine ceea ce.

Eugen Tomac: PMP semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana din convingere! Ne dorim sa fim parte la deciziile mari din UE (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, adeclarat, joi, la semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana, ca spera ca mesajul transmis de romani la algerile din 26 mai sa fi fost inteles de toti.

Ludovic Orban, la semnarea pactului national propus de Klaus Iohannis: PNL a actionat mereu cu deterrminare pentru Romania Orice formatiune care nu va tine cont de vointa oamenilor va disparea de pe scena politica (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a subliniat, in cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni pentru semnarea pactului national propus de presedintele Klaus Iohannis dupa referendumul pentru justitie, ca inca de.

Klaus Iohannis, la semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana : Pentru a merge mai departe cu rezultatul referendumului este nevoie sa se schimbe Constitutia si legislatia aferenta (VIDEO)

La alegerile europarlamentare, formatiunile care au incercat sa demonizeze Uniunea Europeana si care constant au atacat independenta Justitiei au fost drastic sanctionate de electoral, dar pentru a se merge mai.

PSD NU semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana. Viorica Dancila: Nu avem ce sa cautam acolo (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca PSD nu va merge la Cotroceni, unde se va semna Pactul National pentru o Romanie Europeana, propun de Klaus Iohannis. Noi am spus ca dorim sa depunem anumite amendamente.

Victor Ponta, la Cotroceni: Semnez Pactul National pentru o Romanie Europeana pentru ca are principii corecte, desi multi m-au certat ca vin la Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta a semnat, joi, in numele Pro Romania, Pactul National pentru o Romanie Europeana, la Palatul Cotroceni. Fostul premier a declarat ca a semnat pentru ca principiile acorului sunt corecte, desi.

Gabriela Firea, reactie dura dupa cearta cu Traian Basescu: Spunea numai minciuni aseara. Era frenetic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,noua reactie dupa scandalul cu Traian Basescu, de duminica seara. Vor sa plec din mediul politic. Sa ma duc in presa ca nu au lco de mine. Domnul Basescu spunea numai.

De ce inca o pacienta cu arsuri grave nu a putut fi tratata in tara, la 3 ani si jumatate dupa Colectiv? Doua centre pentru arsi ar fi trebuit sa fie inaugurate luna trecuta la Timisoara si Iasi

Doua centre pentru mari arsi, a caror dotare este finantata de Banca Mondiala, urmau sa fie inaugurate cel mai probabil, in luna mai la Timisoara si Iasi, potrivit declaratiilor din luna ianuarie ale ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. Centrele de mari arsi din Timisoara si Iasi ar urma sa fie deschise, cel mai probabil, in luna mai, dupa ce se va finaliza cea de-a doua licitatie privind achizitionarea echipamentelor medicale necesare, spunea Sorina Pintea pe 16 ianuarie.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )