Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUNT BOMBA din PSD. Presedintele si-a aflat primul contracandidat la alegerile din 2019. Iohannis a fost de un RIDICOL EXTRAORDINAR

B1 B1,
ANUNT BOMBA din PSD. Presedintele si-a aflat primul contracandidat la alegerile din 2019. Iohannis a fost de un RIDICOL EXTRAORDINAR

Contracandidat-supriza din PSD pentru presedintele Klaus Iohannis. La scurt timp dupa ce actualul sef al statului a spus ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat la conducerea Romaniei, un. continuă pe B1

Surse: Aripa Firea din PSD va iesi la atac mpotriva lui Dragnea

Surse politice au declarat pentru Stirile ProTV ca asa numita aripa Firea din PSD va lansa declaratii critice la adresa presedintelui PSD Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Condamnarea lui Dragnea da curaj opozitiei din PSD. ntlnire de urgenta a contestatarilor din partid. PLUS: Sedinta CEx, convocata pentru vineri

Opozantii lui Liviu Dragnea din PSD urmeaza sa se intalneasca, joi seara, pentru a stabili strategia pentru a crea o masa critica pentru debarcarea sefului social-democratior, au declarat pentru HotNews surse din partid. Pentru maine a fost convocata informal si o sedinta a CEx, potrivit acelorasi surse.

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

Porsche cumpara 10% din compania auto croata Rimac. Primul Porsche electric modern se va numi Taycan

Porsche AG preia un pachet minoritar de actiuni 10%) Rimac Automobili, investind astfel in compania croata de tehnologie si automobile electrice. Compania dezvolta si produce componente pentru vehicule electrice, precum si masini electrice super sport. Ca parte a eforturilor sale in directia automobilelor electrice, Porsche urmareste un parteneriat de dezvoltare cu tanara companie, se arata intr-un comunicat de presa. Primul Porsche electric modern se numeste Taycan, fiind derivat din conceptul Mission E, iar aceasta lansare, combinata cu investitia in Rimac Automobili, indica foarte clar directia electromobilitatii luata de Porsche.

Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat. Nu.

Sebatian Lazaroiu, despre HEMORAGIA din PSD evocata de Olguta Vasilescu: inseamna ca STATULPARALEL poarta PREZERVATIV!

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu ii da o replica acida ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a afirmat ca, in urma condamnarii liderului PSD, nu sangereaza numai Liviu.

Sebatian Lazaroiu, despre HEMORAGIA din PSD evocata de Olguta Vasilescu: inseamna ca STATUL PARALEL poarta PREZERVATIV!

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu ii da o replica acida ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a afirmat ca, in urma condamnarii liderului PSD, nu sangereaza numai Liviu.

Oreste, scenariu dupa condamnarea lui Dragnea: Mai multe grupari din PSD se pregatesc sa il execute (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, Oreste Teodorescu a lansat un scenariu privind ce se va intampla in interiorul PSD odata cu condamnarea lui Liviu Dragnea, acesta afirmand ca mai multe grupari sunt pr.

Prima reactie din PSD dupa sentinta in cazul Dragnea: Este absolut ingrozitoare

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi ca sentinta in cazul liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, este absolut ingrozitoare, mentionand ca este.

Primele reactii din PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt socat. Este absolut ingrozitor. Se cere sedinta de urgenta in partid

Au aparut primele reactii din interiorul PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Atat Catalin Radulescu, cat si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )