Libnet.ro
UNICEF

15:30

Corina Cretu: Eu sunt membru PSD, daca nu m-au exclus. Ce spune despre o candidatura pe lista Pro Romania

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu: Eu sunt membru PSD, daca nu m-au exclus. Ce spune despre o candidatura pe lista Pro Romania

Comisarul european Corina Cretu a declarat ca e in continuare membru PSD, chiar daca unii lideri ai social-democratilor neaga acest lucru, dar si despre faptul ca a Victor Ponta a vorbit cu ea, incercand sa o convinga sa candideze la europarlamentare pe lista Pro Romania. continuă pe Adevărul

Corina Cretu: Sunt trista sa vad atitudinea complotista a unor membri din partidul de guvernamnt / Viorica Dancila sa spuna daca atacurile la adresa CE reprezinta pozitia Guvernului

Comisarul european Corina Cretu a reactionat luni la ultimele atacuri lansate la adresa sa de Darius Valcov, consilierul premierului Dancila, ea spunand ca nu este prima data cand oameni din partidul de guvernamant o ataca, pe ea sau pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, care este jignit in fiecare zi de membri ai PSD. Cretu i-a cerut Vioricai Dancila, care va merge miercuri la Bruxelles, sa clarifice daca aceste declaratii la adresa sa si a CE reprezinta pozitia Guvernului, precizand ca nu a vazut nicio delimitare.

Corina Cretu ar putea candida pe listele formatiunii lui Ponta: Aceasta experienta nu ar merita sa fie irosita doar pentru ca unor domni si doamne de la PSD nu le mai place de mine

Victor Ponta este aproape sa dea o noua lovitura de imagine pe scena politica! Fondatorul Pro-Romania i-a propus comisarului european Corina Cretu sa candideze pe lista de europarlamentare pe care o va avea.

Corina Cretu recunoaste ca negociaza cu Ponta

Corina Cretu a declarat ca inca nu a luat o decizie referitoare la o eventuala candidatura a sa pe lista PRO Romania la alegerile din 2019, si implicit la o demisie a sa din PSD, iar un raspuns transant in.

Comisarul european Corina Cretu, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea: Romania risca sa piarda 600 de milioane de euro din fonduri europene

Aflata la Oradea, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea, comisarul european Corina Cretu a declarat ca administratiile locale din Ardeal sunt cap de lista la atragerea de fonduri europene, un exemplu de bune practici care trebuie urmat si ca Romania risca sa piarda fonduri europene de 600 milioane euro din lipsa de proiecte.

Comisarul european Corina Cretu, la Oradea: Un eventual Roexit ar fi o catastrofa nationala

Comisarul european Corina Cretu a raspuns, luni, la Oradea, la acuzatii facute de consilierul premierului Dancila, Darius Valcov, potrivit caruia Romania nu are autostrazi din cauza altor tari care ar avea un asemenea interes.

Corina Cretu: Propun guvernantilor sa depuna proiecte si dupa aceea sa acuze Comisia Europeana ca nu le implementeaza

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, le-a transmis luni, guvernantilor sa depuna proiecte si dupa aceea sa acuze Comisia Europeana ca nu le implementeaza. Eu propun.

Corina Cretu, dupa declaratiile lui Darius Valcov: Nu numai eu am fost atacata, domnul Timmermans este jignit zilnic de membri ai partidului de guvernamant. Viorica Dancila sa spuna care e pozitia Executivului

Comisarul european Corina Cretu reactioneaza dupa declaratiile lui Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, care a dat de inteles ca Romania nu se dezvolta economic suficient pentru ca.

Valcov, acuzatii in cascada: Ciolos e omul lui Soros. Corina Cretu minte prin omisiune. Nu avem autostrazi din cauza altor tari.rezist - un firicel de praf

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila si unul dintrre apropiatii lui Liviu Drganea, a lansat o serie de acuzatii, duminica seara, la Antena 3: Dacian Ciolos este omul miliardarului George Soros, comisarul european Corina Cretu minte prin omisiune, Romania nu are autostrazi din cauza altor tari care ar avea un asemenea interes.

Corina Cretu, raspuns la atacul lui Darius Valcov. Sunt destul de trista

Corina Cretusustine ca Guvernul ar trebui sa depuna proiecte de accesare a fondurilor europene inainte de a aduce acuzatii Comisiei Europene. Comisarul european spune ca o va invita miercuri, pe Viorica.

Mesajul unui primar PSD: Daca ne sfarsim in lupte epuizante intre noi insine, nu ajungem nicaieri

Un primar PSD a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie, in care vorbeste despre Romania in an Centenar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )