Libnet.ro
UNICEF

21:17

Dan Barna, despre conflictul cu Ana Ciceala: Nu avem nevoie de eroi, avem nevoie de rezultate. Un partid politic nu e o pensiune de maici

Adevărul Adevărul,
Dan Barna, despre conflictul cu Ana Ciceala: Nu avem nevoie de eroi, avem nevoie de rezultate. Un partid politic nu e o pensiune de maici

Liderul USR, Dan Barna, a declarat la Adevarul Live ca nu regreta faptul ca a avut un limbaj dur la adresa Anei Ciceala, membru USR care ar vrea sa candideze la Primaria Sectorului 3. Barna a precizat ca e normal sa mai fie ridicat tonul in discutii pentru ca un partid nu e o pensiune de maici. continuă pe Adevărul

Liderul USR, despre conflictul cu Ana Ciceala: Nu regret nimic din ce am spus Nu avem nevoie de eroi, avem nevoie de rezultate

Liderul USR, Dan Barna, spune ca nu regreta ca a avut un limbaj dur la adresa Anei Ciceala, membru USR care ar vrea sa candideze la Primaria Sectorului 3, fiind normal sa mai fie ridicat tonul in discutii pentru ca un partid nu e o pensiune de maici. El a mai afirmat, luni, la Adevarul live, ca este pierzatoare strategia colegilor sai din USR care au inregistrat acea discutie ajunsa apoi in spatiul public.

INTERVIU Dan Barna, despre impasul negocierile cu PNL: Exclus sa-l sustinem pe DC Popescu. Independent, ar lua 12%. Ana Ciceala are sanse zero la Sectorul 3

Presedintele USR Dan Barna a explicat, la Adevarul Live, in ce stadiu sunt negocierile cu PNL pentru candidati comuni la sectoarele Capitalei. in niciun caz USR nu e de acord cu sustinerea candidaturii lui Dan Cristian Popescu la Sectorul 2, punctul nevralgic al discutiei cu PNL. Dan Barna a vorbit si despre conflictul cu Ana Ciceala, candidatul USR la Sectorul 3. Daca nu bate palma cu PNL, USR spera sa castige macar Sectorul 1.

Dan Barna, intrebat despre Ana Ciceala: Este o relatie colegiala foarte fireasca. Am vazut ca s-a creat ceva emotie

Dan Barna a declarat ca are o relatia colegiala si fireasca cu Ana Ciceala si a precizat ca a observat ca s-a creat ceva emotie pe subiectul candidaturii ei la Primaria Sectorului 3. Presedintele USR a fost intrebat care este relatia sa cu Ana Ciceala, in contextul in care, potrivit unei inregistrari audio de la o sedinta a partidului prezentata de PS News, acesta a tipat la Ciceala si i-a spus inceteaza cu ipocrizia asta, ca ma enervezi.

Radu Banciu, despre scandalul absolut monstruos din USR: Doar sandalele si midiile mancate intregi au mai ramas din cariera politica a lui Dan Barna (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cel mai recent scandal de la varful USR unul absolut monstruos, dupa cum l-a numit jurnalistul unde Dan Barna si Ana.

Barna, despre negocierile cu PNL privind candidati comuni in Bucuresti: Am cerut sa discutam doar despre candidati care nu au legatura cu PSD Urmatoarele zile sunt decisive

Liderul USR, Dan Barna, spune, despre negocierile cu PNL pentru candidaturi comune la locale in Bucuresti, ca le-a transmis liberalilor ca este exclus ca USR-PLUS sa ii sustina pe candidatii propusi la sectoarele 2 si 5, Dan Cristian Popescu si Dan Croitoru, afirmand ca urmatoarele 3-4 zile sunt decisive. Am cerut sa discutam doar de candidati care nu au legatura cu PSD, candidati cu integritate. Urmatoarele trei, patru zile sunt cele decisive, a declarat Barna, luni, la Adevarul live.

Scandal politic pentru alegerile locale. Dan Barna strange cu usa PNL

Presedintele PNL Ludovic Orban se intalneste azi cu liderul USR Dan Barna pentru a negocia candidatii comuni la alegerile locale. Barna strange cu usa PNL pentru a anunta cel tarziu saptamana viitoare candidatii comuni pe care ii vor da.

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei. Unarmistitiu ar putea incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters.

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre comflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters, citat de news. ro. Negociatorii ucraineni, rusi si ai OSCE au convenit o incetare completa a focului intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi din estul Ucrainei, de la sfarsitul lunii iulie, suspendand conflictul militar care a provocat peste 13. 000 de morti incepand din 2014.

Primarul Dan Tudorache, despre focarul de Covid-19 de la caminul de batraini din Sectorul 1: DSP Bucuresti a refuzat testarea. De asta s-a ajuns in aceasta situatie. La Primarie am cumparat teste. Ce era sa fac? ii lasam pe oamenii aia sa moara? (VIDEO)

Cazul de la caminul de batraini din Sectorul 1 al Capitalei, unde trei persoane au murit din cauza Covid-19, iar alte 30 sunt spitalizate, ia amploare. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a precizat pentru B1 TV.

Primarul Dan Tudorache, despre focarul de Covid-19 de la caminul de batrani din Sectorul 1: DSP Bucuresti a refuzat testarea. De asta s-a ajuns in aceasta situatie. La Primarie am cumparat teste. Ce era sa fac? ii lasam pe oamenii aia sa moara? (VIDEO)

Cazul de la caminul de batraini din Sectorul 1 al Capitalei, unde trei persoane au murit din cauza Covid-19, iar alte 30 sunt spitalizate, ia amploare. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a precizat pentru B1 TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )