Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dan Barna: Nu se pune problema ca Dacian Ciolos sa candideze pe listele USR la alegerile europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: Nu se pune problema ca Dacian Ciolos sa candideze pe listele USR la alegerile europarlamentare

Dan Barna a exclus, sambata, posibilitatea ca fostul premier Dacian Ciolos sa candideze pe listele USR la alegerile europarlamentare, precizand insa ca vor continua negocierile privind o eventuala candidatura comuna a USR si MRi la scrutin. Negocierile depind insa de indeplinirea formalitatilor juridice de catre formatiunea fondata de Ciolos, avand in vedere ca Miscarea Romania impreuna nu a fost inregistrata inca la tribunal. continuă pe Hotnews

USR a stabilit calendarul pentru alianta cu Ro+. Nu se pune problema ca Dacian Ciolos sa participe pe listele USR

Dan Barna a anuntat, sambata, ca discutiile intre USR si MRi, partidul fondat de Dacian Ciolos, pentru o posibila candidatura pe liste comune la europarlamentare vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii ianuarie, precizand ca nu se pune probleme ca fostul premier sa candideze pe listele USR. Adevarul a scris vineri ca negocierile dintre USR si RO+ sunt intr-o faza extrem de avansata.

USR l-a lasat pe dinafara pe Dacian Ciolos. Dan Barna: Nu se pune problema sa participe pe listele USR

USR-istii care nu vad cu ochi buni o alianta electorala cu Miscarea Romania impreuna a lui Dacian Ciolos au avut sambata castig de cauza in forul de conducere al partidului. Desi urma sa fie.

Dovada ca Dacian Ciolos a mintit despre trecutul politic. Documente secrete scoase la iveala

Lovitura pentru fostul premier Dacian Ciolos. Jurnalistii de la Gazeta de Cluj au dezvaluit documente secrete din trecutul lui Ciolos care arata ca cel care ne-a fost prezentat drept tehnocrat, fara trecut.

USR l-a lasat pe dinafara pe Dacian Ciolos

USR-istii care nu vad cu ochi buni o alianta electorala cu Miscarea Romania impreuna a lui Dacian Ciolos au avut sambata castig de cauza in forul de conducere al partidului. Desi urma sa fie.

DAN BARNA: PSD este in prabusire accelerata

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, astazi, ca PSD este intr-o prabusire accelerata, referindu-se la sondajul IMAS comandat de partid si realizat in luna noiembrie care arata ca PSD are 24,9% din preferintele electoratului.

Dan Barna: Sondajul IMAS arata si o crestere a intentiei de participare la vot

Presedintele USR Dan Barna a declarat joi ca sondajul IMAS comandat de partidul sau arata si o crestere a intentiei de participare la vot. USR nu a facut public tot sondajul, doar cifrele obtinute de partidele politice, pe primele locuri fiind PSD, PNL si USR.

Ioan Mircea Pascu, atac la Dacian Ciolos: Va mai aduceti aminte?

Vicepresedintele Parlamentului European Ioan Mircea Pascu a adresat o intrebare cheie vizavi de protestul din Franta comparativ cu Romania. Va mai aduceti aminte ce preocupat era dl Ciolos de compozitia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )