Libnet.ro
UNICEF

10:00

Decizia luata de Nicolae Robu, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Antena3 Antena3,
Decizia luata de Nicolae Robu, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, lider al filialei Timis a PNL, i-a anuntat pe primarii liberali din judet ca daca partidul nu il sustine pentru un nou mandat este gata sa paraseasca formatiunea si sa candideze independent. Robu a fost trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care este acuzat ca a vandut ilegal, in baza legii 112, doua apartamente. continuă pe Antena3

Nicolae Robu, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA: Daca PNL decide ca nu pot candida din partea partidului, voi candida independent

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, lider al filialei Timis a PNL, i-a anuntat pe primarii liberali din judet ca daca partidul nu il sustine pentru un nou mandat este gata sa paraseasca formatiunea si sa candideze independent. Robu a fost trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care este acuzat ca a vandut ilegal, in baza legii 112, doua apartamente.

Nicolae Robu, despre o eventuala candidatura ca independent: Daca timisorenii ma vor, voi candida

Nicolae Robu nu exclude o eventuala candidatura ca independent pentru un nou mandat la Primaria Timisoara. intrebat de Mediafax despre aceasta posibilitate, Robu a spus: Daca simt ca timisorenii doresc sa le fiu primar in continuare, atunci desigur voi candida.

Ultima vizita oficiala a lui Nicolae Ceausescu a fost in Iran. De ce s-a creat un mit in jurul acestei tari

Ultima vizita oficiala a lui Nicolae Ceausescu a fost in Iran, in perioada 18-20 decembrie 1989. in contextul izbucnirii Revolutiei Romane, in acea perioada s-a vehiculat informatia falsa potrivit careia pe teritoriul Romaniei s-ar afla teroristi adusi de Ceausescu de la Teheran. Ion Stoian, ultimul ministru de Externe comunist al Romaniei, a explicat mai bine .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )