Libnet.ro
UNICEF

12:30

Eugen Teodorovici, despre candidatura sa la prezidentiale: Cred ca Romania ar avea mari sanse cu un astfel de presedinte

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, despre candidatura sa la prezidentiale: Cred ca Romania ar avea mari sanse cu un astfel de presedinte

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a afirmat, miercuri, dupa sedinta cu reprezentantii bancilor, ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale in anii care urmeaza. Important. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Am promis ca pensionarii vor avea pensii marite. E o crestere de 45% fata de anul 2016

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut o serie de declaratii in Parlament referitoarele la masurile luate de Guvern pana acum. Romania a avut cea mai mare crestere a productivitatii.

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: Candva o sa candidez la alegerile prezidentiale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marti seara, la TVR, ca intentioneaza sa candideze candva la alegerile prezidentiale, noteaza Agerpres.

Eugen Teodorovici mimeaza, din nou, interesul pentru economie si cetateni! Promite discutii pe OUG 114, dar fara o varianta clara

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti seara, ca va avea o intalnire cu reprezentantii bancilor miercuri dimineata pentru a discuta modificarea OUG 114. Acesta nu a precizat care vor fi variantele discutate, dar a.

CAMERA DEPUTATILOR: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici - respinsa

Camera Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.

Motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat

PSD a facut scut in jurul ministrului de Finante, iar motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat. Plenul Camerei Deputatilor a dezbatut luni motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor.

Motiunea impotriva lui Eugen Teodorovici a picat: PSD a facut scut in jurul ministrului Finantelor

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a picat, miercuri, cu 154 de voturi impotriva si 108 pentru, informeaza B1 TV. Motiunea simpla, intitulata Lacomia.

Motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a picat miercuri in Camera Deputatilor, cu 108 voturi pentru, 154 impotriva si 18 abtineri.

Eugen Teodorovici: Se modifica OUG 114. Taxa pe lacomie se transforma in stimulent pentru harnicie

Taxa pe lacomie s-ar putea transforma in stimulent pentru harnicie. Eugen Teodorovici,ministru al finantelor publice, spune ca taxa pe activele financiare pecare trebuie sa o plateasca bancile va fi.

Motiunea impotriva ministrului Eugen Teodorovici se discuta astazi in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, luni, de la ora 16. 00, motiunea simpla intitulata Lacomia pesedista submineaza economia nationala si initiata de grupurile PNL, USR si PMP la adresa ministrului Finantelor Eugen Teodorovici. Votul va fi dat in plenul de miercuri.

TUDOREL TOADER, DESPRE CANDIDATURA LUI AUGUSTIN LAZAR: Orice procuror care indeplineste conditiile are dreptul sa se inscrie

Ministrul Justitiei Toader a declarat, astazi, referindu-se la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la Parchetul General, ca fiecare are o parere buna despre sine si Lazar e indreptatit la aceeasi atitudine.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )