Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUGEN TEODOROVICI: PSD-ul este un partid inghetat, din pacate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: PSD-ul este un partid inghetat, din pacate

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici sustine ca a decis sa candideze pentru sefia partidului, pentru ca isi doreste ca PSD-ul sa redevina un partid civil si considera ca lupta sa nu este cu o persoana, ci cu un sistem. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: PSD-ul este un partid inghetat.Daca PSD-ul se va schimba, va schimba in mod obligatoriu clasa politica

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici sustine ca a decis sa candideze pentru sefia partidului, pentru ca isi doreste ca PSD-ul sa redevina un partid civil si considera ca lupta sa nu este cu o persoana, ci cu un sistem. El afirma despre PSD ca este un partid inghetat si apreciaza ca schimbarea acestuia va duce la schimbarea clasei politice din Romania.

Eugen Teodorovici, critici dure la adresa lui Marcel Ciolacu. Daca PSD s-a grabit sa imparta frateste cu PNL....

Eugen Orlando Teodorovici a postat un mesaj pe o retea social in care judeca actuala conducere interimara a Partidului Social Democrat. Daca actuala conducere interimara aPSDs-a grabit sa imparta frateste cuPNLdata alegerilor locale, adica peste doua luni, in plina pandemie, de ce nu se grabeste sa anunte si datacongresuluipentru alegerea unei conduceri legitime a PSD?, scrie Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )