Libnet.ro
UNICEF

23:30

De ce a lasat-o Ciolos pe Carmen Dan prefect de Teleorman: Carmen Dan m-a mintit. Mi-a spus ca nu intentioneaza sa candideze si sa faca politica

Adevărul Adevărul,
De ce a lasat-o Ciolos pe Carmen Dan prefect de Teleorman: Carmen Dan m-a mintit. Mi-a spus ca nu intentioneaza sa candideze si sa faca politica

Invitat la Adevarul Live, presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a explicat de ce, in 2016, cand era premier, nu a demis-o din functia de prefect de Teleorman pe Carmen Dan. Ciolos sustine ca actualul ministru de Interne i-a ascuns intentiile ale politice. continuă pe Adevărul

Carmen Dan il invita pe Sebastian Ghita in Romania: Am observat ca are multe de spus. Cred ca o poate face mai bine din Romania decat din afara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a cerut lui Sebastian Ghita, omul de afaceri fugit la Belgrad de spaima dosarelor penale, sa revina in Romania. Am observat ca are foarte multe lucruri de spus, a precizat Carmen Dan, aluzie la dezvaluirile lui Ghita despre Laura Codruta Kovesi.

CARMEN DAN, REFERITOR LA SCHENGEN: Discutiile despre aderarea Romaniei au setat un tren pozitiv

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca discutiile despre aderarea Romaniei la Schengen de la Reuniunea Informala a Consiliului JAI de la Bucuresti au setat un tren pozitiv. ) sunt optimista ca vom putea introduce pe agenda de lucru a Consiliului JAI din iunie inclusiv votul in privinta aderarii noastre si a Bulgariei, afirma Dan.

CARMEN DAN, REFERITOR LA SCHENGEN: Discutiile despre aderarea Romaniei au setat un trend pozitiv

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca discutiile despre aderarea Romaniei la Schengen de la Reuniunea Informala a Consiliului JAI de la Bucuresti au setat un trend pozitiv. ) sunt optimista ca vom putea introduce pe agenda de lucru a Consiliului JAI din iunie inclusiv votul in privinta aderarii noastre si a Bulgariei, afirma Dan.

Carmen Dan vrea UITAT protestul din 10 august: Sa nu se repete!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar vrea ca un protest ca cel din 10 august din Piata Victoriei sa nu se mai repete. Sefa MAI a declarat ca pot fi trase invataminte atat de catre Jandarmerie, cat.

Carmen Dan: mi doresc ca momentul 10 august 2018 sa nu se mai repete

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti ca momentul 10 august este unul din care pot fi trase invataminte atat de catre Jandarmerie, cat si de liderii organizatiilor civice, astfel incat acesta sa nu se mai repete, transmite Agerpres.

Carmen Dan, declaratie surprinzatoare: Ghita ar face bine sa se intoarca in tara

Sebastian Ghita ar face bine sa se intoarca in tara de vreme ce are atatea lucruri de spus, e de parere ministrul Afacerilor Interne. in acelasi timp, Carmen Dan da asigurari ca va face publica.

Carmen Dan, despre Sebastian Ghita: Mai degraba sa ne punem ntrebarea cnd vine n tara, nu cnd a plecat. Am observat ca are multe de spus

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune despre fostul deputat PSD Sebastian Ghita, fugit in Serbia, ca ar fi bine sa ne intrebam mai degraba cand se va intoarce in tara Sebastian Ghita, ci nu cand a plecat. Ea a mai spus despre fostul parlamentar PSD ca e bine sa vina in tara, pentru ca a observat ca are foarte multe lucruri de spus si o poate face mai bine din Romania.

Carmen Dan, despre protestele magistratilor: Nu este un lucru de apreciat

Ministrul Internelor, Carmen Dan, a declarat marti ca, in opinia sa, protestul magistratilor nu este un lucru de apreciat, dar ca, pana acum, nu i-au fost raportate blocaje in anchetele politistilor,.

Sindicatul Europol o ironizeaza pe Carmen Dan: MAI ia masuri drastice privind reducerea deficitului de personal, angajeaza balerini

Sindicatul Politistilor Europol o ironizeaza, pe Facebook, pe Carmen Dan, dupa anuntul MAI de angajare de balerini pentru Ansamblul Artistic Ciocarlia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )