Libnet.ro
UNICEF

20:17

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data deschis de o candidatura a sa in alegerile prezidentiale: POATE DA

B1 B1,
Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data deschis de o candidatura a sa in alegerile prezidentiale: POATE DA

Pentru prima data, Liviu Dragnea afirma ca este posibil sa candideze in alegerile prezidentiale din 2019, dupa ce de fiecare data cand a fost intrebat pana marti seara a afirmat ca este prea devreme sa se. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Am fost amenintat cu moartea. Patru cetateni straini platiti de un domn celebru au fost in Romania. Am scapat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, marti seara, la Antena 3, pentru prima data de la protestul diasporei din 10 august, finalizat cu violente de strada din partea jandarmeriei.

Ora 21.00. Liviu Dragnea da primele declaratii de dupa protestul din 10 august

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va vorbi, marti seara, de la ora 21. 00, la Antena 3, pentru prima data de la protestul diasporei din 10 august, finalizat cu violente de strada din partea jandarmeriei.

LIVETEXT Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume / Protestele au fost o tentativa esuata de lovitura de stat

In prima iesire publica dupa proteste, Liviu Dragnea s-a lansat intr-un atac virulent la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sustinand ca el personal doreste sa fie suspendat, a reclamat o tentativa de lovitura de stat esuata pe 10 august. Mai mult, seful PSD a sustinut ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, platita de un om foarte celebru in lume. Seful PSD participa la o emisiune la Antena 3. Urmareste LIVE TEXT declaratiile. Dragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume

Liviu Dragnea a declarat, marti, la Antena 3, ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de un om foarte celebru in lume. in prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a acuzat o tentativa de lovitura de stat si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat. Ce a vazut seful PSD, la televizor, in timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio disproportie in actiunea JandarmerieiDragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

LIVETEXT Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de a fi omort / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume / n seara protestelor am vorbit cu premierul, nu cu ministru de Interne / A fost o tentativa esuata de lovitura de stat

Liviu Dragnea iese public, la aproape doua saptamani dupa protestele care au fost reprimate brutal prin interventia Jandarmeriei. Seful PSD participa la o emisiune la Antena 3. Urmareste LIVE TEXT declaratiile. Dragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv .

LOVITURA momentului in politica! LIVIU DRAGNEA, acuzat de TRADARE NATIONALA! Trebuie PEDEPSIT!

Presedintele CJ Ilfov, liberalul Marian Petrache, sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov se folosesc de Legea offshore pentru a-si salva pielea. Cei doi sunt acuzati de tradare nationala pentru ca.

Liviu Dragnea, noi dezvaluiri incendiare. De ce este atacat din toate partile

Momente dificile pentru societatea romaneasca. Liderul PSD Liviu Dragnea raspunde, in aceasta seara la 100 de minute, intrebarilor, criticilor si acuzatiilor directe. Dupa ascensiunea economica a.

SURSE: Schimbarea premierului Viorica Dancila, una din temele Comitetului Executiv PSD de la Neptun. Liviu Dragnea neaga informatia

UPDATE:Liviu Dragnea a negat aceasta informatie, marti seara, intr-o aparitie televizata. Eu o sustin pe Viorica Dancila. Acest guvern nu va pleca pentru ca vrea Iohannis. ) Categoric nu o schimb.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea nu s-a simtit lezat de scrisoarea Ecaterinei Andronescu. Nu vor fi sanctiuni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, pentru Mediafax, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, invitat la 100 de minute. Ce se schimba dupa protestele violente din 10 august

Momente dificile pentru societatea romaneasca. Liderul PSD Liviu Dragnea raspunde, in aceasta seara la 100 de minute, intrebarilor, criticilor si acuzatiilor directe. Dupa ascensiunea economica a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )