Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban, anunt despre alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt despre alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a respins duminica varianta ca liberalii sa candideze alaturi de intreaga opozitie pe liste comune la alegerile europarlamentare din 2019, precizand ca PNL va participa la aceste. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: PNL va participa pe liste proprii la alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a respins duminica varianta ca liberalii sa candideze alaturi de intreaga opozitie pe liste comune la alegerile europarlamentare din 2019, precizand ca PNL va participa la aceste alegeri pe liste proprii, pe.

Orban refuza discutiile cu PMP: Vom merge pe liste proprii la alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica, dupa sedinta BPN, ca liberalii vor participa la alegerile europarlamentare pe propriile picioare, dupa ce liderul PMP, Eugen Tomac anuntase ca va sta de vorba cu cei din opozitie pentru a participa impreuna la scrutinul de anul viitor, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea, marele anunt privind alegerile prezidentiale: Va fi sustinut Tariceanu de catre PSD? (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la finalul CEx-ului PSD, ca in alegerile prezidentiale din 2019 coalitia PSD-ALDE va merge cu un candidat comun. in opinia mea trebuie sa adoptam hotararile .

Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European

Presedinta Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, la Mamaia, referitor la afirmatiile lui Calin Popescu-Tariceanu ca participarea candidatilor PSD si ALDE pe o lista comuna la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )