Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei: O minciuna gogonata

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca informatia aparuta in spatiul public potrivit careia presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut sa candideze la Primaria Capitalei este o minciuna gogonata, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei: Nu s-a discutat acest subiect. E o scorneala (VIDEO)

Ludovic Orban a dezmintit, sambata, informatia potrivit careia ar putea candida la Primaria Capitalei, din partea PNL. A mai aparut aceasta minciuna. ) Chiar ma deranjeaza ca doua site-uri.

G4Media: Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, premierului Ludovic Orban, sa candideze la Primaria Capitalei, aceasta varianta fiind considerata singura sansa reala a PNL impotriva Gabrielei Firea, potrivit G4Media. ro, care citeaza surse apropiate discutiilor.

Ludovic Orban, despre cresterea varstei de pensionare pana la 70 de ani: Este vorba de o chestiune optionala

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre anuntul vicepremierului Raluca Turcan referitor la posibila crestere a varstei de pensionare pana la 70 de ani, ca este vorba despre o chestiune.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: PNL e cel mai mare sustinator. Vom cauta cea mai buna solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNL este cel mai mare sustinator al alegerii primarilor in doua tururi si ca se va cauta cea mai buna solutie in acest sens. PNL e cel mai mare.

Ludovic Orban, despre conflictul SUA-Iran: Daca NATO va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, vom participa

Daca Organizatia Tratatului Nord-Atlantic va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, Romania va participa, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: Caderea guvernului Maia Sandu, o involutie Nu consideram un partener serios actualul guvern

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat luni, la Bruxelles, ca inlaturarea guvernului condus de Maia Sandu reprezinta o involutie a situatiei din Republica Moldova si ca actualul guvern Ion Chicu nu reprezinta.

Orban neaga orice discutie cu Iohannis despre o candidatura pentru Primaria Capitalei: E o minciuna gogonata. Au vrut sa-si creasca traficul cu fake news

Premierul Ludovic Orban a dezmintit faptul ca ar fi avut vreo discutie cu Klaus Iohannis pe tema candidaturii sale pentru functia de primar general. Liderul PNL a catalogat stirile pe acest subiect drept fake news.

Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca desemnarea candidatului formatiunii pentru Primaria Capitalei se va face in urma unei cercetari sociologice, in care vor fi testati potentialii candidati ai PNL. intrebat daca exclude posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, Orban a spus: Din partea PNL nu poate candida decat un membru al PNL.

Iohannis il vrea pe Ludovic Orban la Primaria Capitalei - surse

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei, potrivit unor surse.

Ludovic Orban: La Camera Deputatilor, daca toti partenerii se tin de cuvant, avem sanse foarte mari sa adoptam alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca daca alegerea primarilor in doua tururi nu va fi decisa in Parlament, Guvernul are la dispozitie varianta angajarii raspunderii pe proiectul de lege sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )