Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia. continuă pe B1

Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat. Nu.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Declaratii Klaus Iohannis: despre anuntul candidaturii, o eventuala suspendare si revocarea Codrutei Kovesi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut, sambata, la Sibiu, declaratii referitoare la anuntul privind candidatura pentru un alt mandat la Presedintie, la procedura de suspendare, motiunea de cenzura initiata de PNL privind demiterea Guvernului,.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii privind CSM

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Presedintele a retrimis la Parlament una dintre legile justitiei. Este vorba despre legea privind Consiliul Superior al.

Ludovic Orban: PSD s-a transformat in FRONTUL SALVARII lui Dragnea de PUSCARIE. Social-democratii s-au comportat ca un GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT

Liderul PNL, Ludovic Orban, continua atacurile la adresa PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare in dosarul angajarilor fictive si dupa ce social-democratii au facut scut in jurul sefului.

Ludovic Orban: Dragnea trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice pe care le detine (VIDEO)

Dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, Ludovic Orban a declarat ca seful PSD trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice. Nu am obiceiul sa comentez deciziile instantelor, dar cred ca.

Klaus Iohannis cere Comisiei de la Venetia sa emita cat mai curand posibil o opinie interimara pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis solicita Comisiei de la Venetie sa publice cat mai curand posibil o opinie interimara privind modificarile la legile justitiei facute de majoritatea PSD-ALDE. Seful.

Klaus Iohannis retrimite la Parlament inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, vineri, la Parlament Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )