Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marian Vanghelie anunta ca vrea sa candideze la Capitala: Daca se inscrie Ponta, voi candida 100%!

Hotnews Hotnews,
 Marian Vanghelie anunta ca vrea sa candideze la Capitala: Daca se inscrie Ponta, voi candida 100%!

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a anuntat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca intentioneaza sa candideze la Primaria Capitalei, iar daca in aceeasi cursa se va inscrie si fostul sau coleg din PSD Victor Ponta, atunci 100% va candida. continuă pe Hotnews

Marian Vanghelie candideaza la Primaria Capitalei pentru o confruntare cu Ponta: La cate nenorociri a facut, ar trebui exclus din politica

Marian Vanghelie, fostul primar PSD al Sectorului 5, anunta, intr-o postare pe blog, ca va candida la Primaria Capitalei in cazul in care Victor Ponta intra in cursa pentru Bucuresti. Merg catre alegeri cu toata viteza! 90% voi candida la Capitala. Daca se inscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez, scrie Vanghelie.

Marian Vanghelie: Merg catre alegeri cu toata viteza Victor Ponta, la cate nenorociri a creat, ar trebui exclus din politica (VIDEO)

Fostul primar Marian Vanghelie, care a anuntat ca va candida la locale in 2020, a subliniat ca merge catre alegeri cu toata viteza. intrebat marti seara, in direct pe B1 TV, daca printre politicienii cu.

Marian Vanghelie critica Guvernul. Revine in PSD?

Daniel Marian Vanghelie a fost primar al sectorului 5 al municipiul Bucuresti in perioada 2000-2015. Acesta a fost suspendat din functie datorita arestului preventiv pe motive de coruptie. Ce spune acesta despre guvern Marian Vanghelie critica Guvernul. Revine in PSD? Fostul Primar al sectorului 5 si-a lansat cariera pe scena politica in anul 2000. in .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )