Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nimeni nu se astepta! Candidat surpriza la Primaria Capitalei: Merg catre alegeri cu toata viteza!

Antena3 Antena3,
Nimeni nu se astepta! Candidat surpriza la Primaria Capitalei: Merg catre alegeri cu toata viteza!

Marian Vanghelie a scris pe blogul personal ca se indreapta cu toata viteza catre alegerile pentru Primaria Capitalei. Fostul primar al sectorului 5 declara ca isi doreste sa candideze impotriva lui Victor Ponta, pentru ca acesta ar trebui exclus din politica. continuă pe Antena3

Cutremur pe scena politica! Profesorul Alexandru Rafila, candidat la Primaria Capitalei. Din partea carui partid ar putea candida medicul

Lovitura de teatru pe scena politica! ProRomania ameninta PSD cu lansarea unui candidat propriu la Primaria Capitalei. Asta ar putea reduce semnificativ sansele Gabrielei Firea de a ramane pe scaunul de primar. Numele vehiculat de Pro Romania nu este altul decat Alexandru Rafila, potrivit unor surse.

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala.

Surpriza la Primaria Capitalei. Si-a anuntat azi candidatura

Mai este aproape o luna pana la startul campaniei electorale pentru alegerile locale, dar in aceasta perioada partidele politice, in cursa pentru un portofoliu administrativ, si-anunta candidatii. Surpriza la Primaria Capitalei, un nou candidat la orizont Au inceput deja anunturile in eea ce privesc viitoarele candidaturi la Alegerile Locale 2020, si conform legislatiei in vigoare, .

Marian Vanghelie candideaza la Primaria Capitalei pentru o confruntare cu Ponta: La cate nenorociri a facut, ar trebui exclus din politica

Marian Vanghelie, fostul primar PSD al Sectorului 5, anunta, intr-o postare pe blog, ca va candida la Primaria Capitalei in cazul in care Victor Ponta intra in cursa pentru Bucuresti. Merg catre alegeri cu toata viteza! 90% voi candida la Capitala. Daca se inscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez, scrie Vanghelie.

Primaria Capitalei asigura: livrarea agentului termic in Bucuresti nu va fi afectata

Primaria Capitalei sustine ca a facut toate eforturile posibile pentru a achita cat mai mult din che.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment (VIDEO)

Nicusor Dan sustine ca Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment, dar a sugerat ca, chiar si asa, ar fi de acord cu amanarea alegerilor locale din 2020 daca.

Dezastru pentru Primaria Capitalei. inca o licitatie anulata. Autobuzele electrice nu vin prea curand in Bucuresti

Primaria Capitalei a anulat si o a doua licitatie pentru achizitia a 100 de autobuze electrice din fonduri europene, dupa ce toate ofertele au fost respinse, conform Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Si a doua licitatie organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de autobuze electrice a fost anulata

Licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de autobuze electrice a fost anulata deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile sisau neconforme, potrivit datelor din sistemul electronic de achizitii publice. Reamintim ca doua firme din Turcia si una din China au depus oferte, iar valoarea estimata a contractului era de 219,57 milioane lei din care, fonduri europene nerambursabile 177,99 milioane de lei. Aceasta este a doua licitatie anulata pentru aceasta achizitie.

Primaria Capitalei anunta deschiderea spitalului modular din zona Pipera

Primaria Capitalei a anuntat deschiderea spitalului modular construit pe amplasamentul viitorului Sp.

Va fi deschis spitalul modular ridicat de Primaria Capitalei in zona Pipera, pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19

Spitalul modular ridicat in urma cu doua luni de Primaria Capitalei pe amplasamentul viitorului Spital Metropolitan din zona Pipera va fi deschis, iar in prima faza vor fi disponibile 100 din cele 500 de paturi, a anuntat luni seara Gabriela Firea. Ea a mai spus ca va creste si capacitatea paturilor ATI in spitalele administrate de municipalitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )