Libnet.ro
UNICEF

21:47

PNL incepe campania pentru alegerile din 2020. Cine vrea sa candideze in Bucuresti, Constanta si Craiova

Adevărul Adevărul,
PNL incepe campania pentru alegerile din 2020. Cine vrea sa candideze in Bucuresti, Constanta si Craiova

Liberalii care vor sa candideze pentru functia de primar in marile orase din Romania au avut posibilitatea sa se inscrie in cursa interna pana joi seara. Bucurestiul si Craiova sunt doua dintre localitatile unde PNL-isti cunoscuti vor cauta sa-si asigure sprijinul partidului pentru alegerile locale din 2020. continuă pe Adevărul

Fondatorul Starbucks vrea sa fie presedintele SUA. El ar putea candida la alegerile din 2020

Donald Trump s-ar putea infrunta la alegerile din 2020 cu Howard Schultz, fondatorul Starbucks. Acesta este un om de afaceri cunoscut si un democrat, care si-a format o noua echipa de PR pentru posibila participare.

PMP a organizat dezbaterea Votul la un click distanta. Perspective pentru introducerea votului electronic la alegerile din Romania si a lansat site-ul www.votezelectronic.ro (FOTO)

Partidul Miscarea Populara a organizat miercuri, la Parlament, dezbaterea Votul la un click distanta. Perspective pentru introducerea votului electronic la alegerile din Romania. in acest comtext, a fost.

Formatiunile de dreapta se aliaza pentru europarlamentarele din 2019

Mai multe partide si platforme politice de dreapta, de sorginte crestin-democrata si conservatoare din Romania Uniunea Crestin Democrata din Romania, Partidul M10, Alianta Conservatoare, Forta Moldova si Alternativa Dreapta), s-au reunit ieri cu scopul formarii unei aliante electorale pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019.

Acordul privind Brexitul, garantie pentru romanii din Regatul Unit

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie.

Victor Negrescu: Acordul privind Brexitul nseamna garantii ferme pentru romnii din Marea Britanie

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie, potrivit Agerpres. Daca documentul va fi aprobat, romanii vor putea sa continue sa lucreze, studieze sau sa locuiasca in Regatul Unit avand aceleasi drepturi ca si pana acum, a scris Negrescu pe Facebook.

Sanctiunile internationale, noile riscuri pentru bancile din Europa de Est

Scandalurile legate de spalarea de bani sunt depasite, astfel ca anul viitor o provocare majora pentru bancile din Europa de Est va fi sa evite efectele tensiunilor geopolitice, transmite Bloomberg.

CEC va achizitiona 2.300 de camere video pentru alegerile din 24 februarie: Va imbunatati securitatea si corectitudinea procesului de votare

In cadrul sedintei de miercuri, 14 noiembrie 2018, Comisia Electorala Centrala CEC) a agreat caracteristicile tehnice pentru sistemul de inregistrare video in sectiile de votare realizat in cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, se arata intr-un comunicat de presa emis de CEC.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )