Libnet.ro
UNICEF

11:30

PRIMA REACTIE a PSD dupa ce Iohannis a anuntat ca va candida pentru un nou mandat: Asta inseamna ca...

B1 B1,
PRIMA REACTIE a PSD dupa ce Iohannis a anuntat ca va candida pentru un nou mandat: Asta inseamna ca...

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului. Deputatul PSD Eugen Nicolicea sustine ca decizia de condamnare a lui Liviu. continuă pe B1

Asociatia Magistratilor din Romania, reactie dura dupa mesajele de sustinere pentru Dragnea: Nesocotesc independenta judecatorului

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) intervine in scandalul provocat de condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. AMR atrage atentia,.

Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat. Nu.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Gabriela Firea, prima reactie dupa sentinta primita de Dragnea

Gabriela Firea a transmis joi seara o prima reactie, dupa sentintele date de magistratii iCCJ in dosarul lui Liviu Dragnea - DGASPC Teleorman. Partidul trece prin momente dificile. Asa cum am facut si.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

Melescanu, prima reactie in scandalul invalidarii alegerilor de la Chisinau: Nu cunosc toate detaliile. Nu putem sa facem decat sa exprimam opinii, in rest nu e normal ca un stat sa se implice in afacerile interne ale altuia (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit, miercuri, o prima reactie despre scandalul din Republica Moldova cu privire la invalidarea mandatului primarului ales al Chisinaului, Andrei.

Teodor Melescanu, prima reactie in cazul romancei banuite de spionaj in Rusia: Nu am discutat cu serviciile de informatii. Suntem pregatiti sa ii oferim asistenta consulara (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit miercuri prima reactie in cazul romancei acuzate de spionaj in Rusia. El a declarat ca nu a primit inca o comunicare oficiala privind retinerea Carinei .

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

Primele reactii din PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt socat. Este absolut ingrozitor. Se cere sedinta de urgenta in partid

Au aparut primele reactii din interiorul PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Atat Catalin Radulescu, cat si.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )