Libnet.ro
UNICEF

14:30

Robert Negoita, reprimit in PSD de Marcel Ciolacu: Decizia ii apartine daca vine in partid si va dori sa candideze din partea PSD la Primaria Sectorului 3 (VIDEO)

B1 B1,
Robert Negoita, reprimit in PSD de Marcel Ciolacu: Decizia ii apartine daca vine in partid si va dori sa candideze din partea PSD la Primaria Sectorului 3 (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, dupa sedinta CEx de luni, ca a anuleaza hotararea de suspendare din partid a primarului de la Sectorul 3, Robert Negoita, iar decizia ii va ramane. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Decizia de suspendare a lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a fost anulata

Decizia de suspendare din PSD a primarului Sectorului 3, Robert Negoita, a fost anulata, a anuntat, luni, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Am anulat decizia de suspendare din PSD a lui Robert Negoita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca a fost anulata decizia de suspendare din partid a primarului Sectorului 3, Robert Negoita.

Marcel Ciolacu, despre situatia deputatului Dorel Caprar, inculpat in dosarul spagilor de la PSD Arad: Eu nu sunt Ivan cel Groaznic. Sa lasam democratia partidului sa functioneze

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al social-democratilor nu s-a discutat despre situatia deputatului Dorel Caprar, care a fost.

Marcel Ciolacu s-a razgandit. PSD nu exclude varianta motiunii de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu exclud depunerea unei motiuni de cenzura, in cazul in care si alte formatiuni se vor alatura acestui demers.

Eu nu sunt in functia de calau. Ce precizari face Marcel Ciolacu despre scandalul in care sunt implicati mai multi lideri ai PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca el nu este Ivan cel Groaznic si nici calau, fiind intrebat ce masuri va lua partidul in ceea ce priveste liderii PSD, printre care si Dorel Caprar, inculpati in dosarul spagilor adunate la DRDP Timisoara.

Marcel Ciolacu: Propun CExN al PSD de luni ca la Congres candidaturile sa fie pe motiuni

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va propune Comitetului Executiv National al formatiunii, care va avea loc luni, ca la Congresul partidului, care va avea loc in luna februarie, viitoarea conducere a formatiunii sa fie aleasa pe baza de motiune, fiecare candidat urmand sa vina cu propria echipa si cu propriul program politic.

Augustin Zegrean, despre sesizare lui Marcel Ciolacu la CCR: Nu va avea niciun efect acum asupra legii bugetului. Presedintele o va putea promulga(VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrea, a explicat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca sesizarea pe care liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat c.

PSD ataca la CCR asumarea raspunderii pe buget. Marcel Ciolacu: De la Ceausescu, Romania nu a mai cunoscut asa ceva

CEx al PSD a decis, luni, ca nu va depune motiune de cenzura impotriva Guvernul Orban, insa, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca va ataca la CCR, adoptarea bugetului de stat prin angajarea raspunderii Guvernului.

Marcel Ciolacu anunta schimbari in PSD: S-a dus vremea cand echipa era cu 100 de metri in spatele liderului

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, ca va propune in CExN al PSD de luni ca la Congres candidaturile sa fie pe motiuni. Seful interimar al social-democratilor spune ca vrea un model european de alegere a.

Marcel Ciolacu intervine in razboiul Firea-Orban: Nerusinarea e pedepsita!

Marcel Ciolacu intervine in razboiul Gabrielei Firea cu Ludovic Orban. Presedintele interimar PSD acuza ca actualul guvern aloca mai multi bani primarilor PNL decat edililor de la PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,295 seconds )