Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ce scenariu ar putea ajunge Traian Basescu sa candideze la Primaria Capitalei: USR spune, da, il sustinem pe Nicusor, dar cu asta, basta, n-avem nicio treaba sa mergem mai departe! (VIDEO)

B1 B1,
in ce scenariu ar putea ajunge Traian Basescu sa candideze la Primaria Capitalei: USR spune, da, il sustinem pe Nicusor, dar cu asta, basta, n-avem nicio treaba sa mergem mai departe! (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca PMP va trebuie sa isi apere sansele daca partidele de opozitie din Bucuresti nu reusesc sa ajunga la o formula comuna. continuă pe B1

in ce scenariu ar putea ajunge Traian Basescu sa candideze la Primaria Capitalei: USR spune, da, il sustinem pe Nicusor, dar cu asta, basta, n-avem nicio treaba sa mergem mai departe! (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca PMP va trebuie sa isi apere sansele daca partidele de opozitie din Bucuresti nu reusesc sa ajunga la o formula comuna.

Traian Basescu, anunt surpriza despre candidatura la Primaria Capitalei:Daca va fi nevoie, o sa o fac

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul PMP Traian Basescu, a declarat ca nu este decis in privinta candidaturii sale la Primaria Generala a Capitalei, dar, daca va fi nevoie, va candida, totusi. Basescu spune ca decizia va fi luata in functie de formarea aliantelor politice.

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Daca va fi nevoie, o sa o fac

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul PMP Traian Basescu, a declarat ca nu este decis in .

Nimeni nu se astepta! Candidat surpriza la Primaria Capitalei: Merg catre alegeri cu toata viteza!

Marian Vanghelie a scris pe blogul personal ca se indreapta cu toata viteza catre alegerile pentru Primaria Capitalei. Fostul primar al sectorului 5 declara ca isi doreste sa candideze impotriva lui Victor Ponta, pentru ca acesta ar trebui exclus din politica.

Traian Basescu ii desfiinteaza pe Arafat, Tataru si Vela: Numai niste tampiti ar putea face asta

Traian Basescu a rabufnit public dupa ce pandemia de COVID-19 a scapat de sub control. Fostul presedinte al Romaniei trage un semnal de alarma si avertizeaza cetatenii ca a sosit momentul in care fiecare trebuie sa respecte toate masurile de preventie pentru a evita transmiterea comunitara si dezvoltarea unor noi focare de infectie. Pe cine .

Cutremur pe scena politica! Profesorul Alexandru Rafila, candidat la Primaria Capitalei. Din partea carui partid ar putea candida medicul

Lovitura de teatru pe scena politica! ProRomania ameninta PSD cu lansarea unui candidat propriu la Primaria Capitalei. Asta ar putea reduce semnificativ sansele Gabrielei Firea de a ramane pe scaunul de primar. Numele vehiculat de Pro Romania nu este altul decat Alexandru Rafila, potrivit unor surse.

Bomba pe scena politica! Medicul Alexandru Rafila, candidat la Primaria Capitalei? Cine a lansat informatia

Lupta pentru Alegerile locale 2020 a inceput, iar partidele au pornit in cursa de a-si anunta potentialii candidati la functiile de Primar General si local. Daca PSD merge pe mana Gabrielei Firea, partenerul de coalitie impotriva PNL, ProRomania vine cu un numebomba care ar putea diminua sansele actualului edil la un nou mandat. Bomba pe .

Surpriza la Primaria Capitalei. Si-a anuntat azi candidatura

Mai este aproape o luna pana la startul campaniei electorale pentru alegerile locale, dar in aceasta perioada partidele politice, in cursa pentru un portofoliu administrativ, si-anunta candidatii. Surpriza la Primaria Capitalei, un nou candidat la orizont Au inceput deja anunturile in eea ce privesc viitoarele candidaturi la Alegerile Locale 2020, si conform legislatiei in vigoare, .

Jocul riscant al profesorului Alexandru Rafila! Candideaza sau nu la Primaria Capitalei? Raspunsul surprinzator al acestuia si rolul fostului sef al SIE

O informatie aruncata in piata initial pe surse a zguduit puternic scena politica. Profesorul Alexandru Rafila candideaza la Primaria Capitalei din partea Pro Romania. Acesta s-a remarcat in perioada crizei COVID-19 ca o voce puternica, un comunicator foarte bun, care a reusit sa creasca mult in imagine in aceste luni.

Primaria Capitalei asigura: livrarea agentului termic in Bucuresti nu va fi afectata

Primaria Capitalei sustine ca a facut toate eforturile posibile pentru a achita cat mai mult din che.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )