Libnet.ro
UNICEF

06:45

Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca intentioneaza sa candideze candva la functia de presedinte al Romaniei, dar ca vrea sa fie o surpriza. continuă pe Adevărul

Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania. Nu candidez ca sa candidez

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, la TVR 1,ca intentioneaza sa candideze si sa castige functia de presedinte a Romaniei, potrivit Mediafax. Nu ma intrebati si cand anume, pentru ca aceasta este surpriza. Stiu cum va fi. Problema nu este cum o sa fie, o sa fie sigur, a declarat Teodorovici.

Teodorovici: Se schimba taxa pe lacomie in stimulentul pentru harnicie

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, la TVR 1, ca taxa pe lacomie pentru banci va fi transformata in stimulentul pentru harnicie, iar ultimele discutii le va avea miercuri, potrivit Mediafax. Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania. Nu candidez ca sa candidez.

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu mai mult de un milion in 2018

Traficul total de pasageri, inregistrat pe aeroporturile din Romania, a crescut cu peste un milion, in 2018, cei mai multi pasageri imbarcandu-se din Romania catre destinatii din Italia, Regatul Unit si Germania, potrivit unui studiu realizat de.

Business report: Tramvaie noi in Bucuresti; Piata fortei de munca din Romania, in picaj. Avertismentul specialistilor; Petrom a platit Guvernului Romaniei taxe cu 30% mai mari in 2018: 1,68 miliarde de lei

Cine voteaza conteaza: Bizareriile cheltuielilor guvernamentale ale Romaniei, in context european. Potrivit datelor publicate de Eurostat, Romania s-a situat in anul 2017 pe locul. Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un.

RASPUNS LA SISTEMUL ANTI-RACHETA AMERICAN DIN ROMANIA: Rusia decide sa plaseze bombardiere cu capacitati nucleare in Crimeea

Rusia a decis sa plaseze bombardierele strategice cu capacitati nucleare Tupolev Tu-22M3 in Crimeea ca raspuns la sistemul anti-racheta american din Romania.

Lipsa fortei de munca suficiente a afectat cu 10% profiturile companiilor din Romania

Sapte din zece angajatori din Romania au avut profituri si cifre de afaceri mai mici, motivele principale fiind criza de specialisti si deficitul de forta de munca de pe piata, reiese din datele celui mai recent sondaj efectuat de BestJobs, conform Agerpres.

Cel mai modern complex de inot din Romania, aproape gata

Cel mai modern complex de inot din Romania si unul dintre cele mai frumoase din Europa este aproape gata. Construit in Otopeni cu peste 142 milioane lei, complexul olimpic de natatie va avea o capacitate de aproap.

Piata auto din Romania, la un nivel ridicat in primele doua luni ale anului

Piata auto din Romania este in crestere dupa primele doua luni ale anului, vanzarile de autovehicule noi au depasit 24. 000 unitati + 17,1%), din care 19. 531 autoturisme + 18,1%) si 4. 534 vehicule comerciale + 12,9%), potrivit APIA.

Teodorovici: Se schimba taxa pe lacomie in stimulentul pentru harnicie / Amnistia fiscala vine in curand

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, la TVR 1, ca taxa pe lacomie pentru banci va fi transformata in stimulentul pentru harnicie, iar ultimele discutii le va avea miercuri, potrivit Mediafax. Teodorovici a mai anuntat ca amnistia fiscala va fi discutata in Guvern in luna aprilie, iar masura va viza atat mediul privat, cat si pe cel de statTeodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din RomaniaTeodorovici: Joi o sa am o discutie cu cei de la Pilonul II.

Ministrul Finantelor a preluat din analiza SP doar ce i-a convenit! Nimic despre deficitul de 3,3% din PIB in 2019 sau de riscul indus de Legea pensiilor

Decizia StandardPoors de a mentine perspectiva stabila pentru ratingul Romaniei, dupa o amanare de doua saptamani a deciziei, a dat, din nou, ocazia guvernantilor sa scoata in evidenta doar aspectul convenabil unul singur) din anuntul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )