Libnet.ro
UNICEF

08:45

TEODOROVICI: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOROVICI: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, ieri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca intentioneaza sa candideze candva la functia de presedinte al Romaniei, dar ca vrea sa fie o surpriza. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania. Nu candidez ca sa candidez

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, la TVR 1,ca intentioneaza sa candideze si sa castige functia de presedinte a Romaniei, potrivit Mediafax. Nu ma intrebati si cand anume, pentru ca aceasta este surpriza. Stiu cum va fi. Problema nu este cum o sa fie, o sa fie sigur, a declarat Teodorovici.

Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca intentioneaza sa candideze candva la functia de presedinte al Romaniei, dar ca vrea sa fie o surpriza.

Teodorovici: Se schimba taxa pe lacomie in stimulentul pentru harnicie

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, la TVR 1, ca taxa pe lacomie pentru banci va fi transformata in stimulentul pentru harnicie, iar ultimele discutii le va avea miercuri, potrivit Mediafax. Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania. Nu candidez ca sa candidez.

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: Candva o sa candidez la alegerile prezidentiale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marti seara, la TVR, ca intentioneaza sa candideze candva la alegerile prezidentiale, noteaza Agerpres.

CRESTEREA TRANSPARENTEI, iN STRANSA LEGATURA CU STIMULAREA DEZVOLTARII SECTORULUI ENERGETIC DIN ROMANIA

In luna martie, Transgaz, operatorul retelei de energie electrica din Romania, a anuntat ca va incepe sa furnizeze, dupa luna februarie a anului 2021, gaze naturale de la punctul de extractie Vadu al.

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu mai mult de un milion in 2018

Traficul total de pasageri, inregistrat pe aeroporturile din Romania, a crescut cu peste un milion, in 2018, cei mai multi pasageri imbarcandu-se din Romania catre destinatii din Italia, Regatul Unit si Germania, potrivit unui studiu realizat de.

Business report: Tramvaie noi in Bucuresti; Piata fortei de munca din Romania, in picaj. Avertismentul specialistilor; Petrom a platit Guvernului Romaniei taxe cu 30% mai mari in 2018: 1,68 miliarde de lei

Cine voteaza conteaza: Bizareriile cheltuielilor guvernamentale ale Romaniei, in context european. Potrivit datelor publicate de Eurostat, Romania s-a situat in anul 2017 pe locul. Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un.

RASPUNS LA SISTEMUL ANTI-RACHETA AMERICAN DIN ROMANIA: Rusia decide sa plaseze bombardiere cu capacitati nucleare in Crimeea

Rusia a decis sa plaseze bombardierele strategice cu capacitati nucleare Tupolev Tu-22M3 in Crimeea ca raspuns la sistemul anti-racheta american din Romania.

Sectia pentru tratarea pacientilor arsi din Romania cu zero germeni: Iata ca se poate!

In sectia de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean de Urgenta din Brasov, analizele de laborator indica zero germeni/cm2 in toate facilitatile destinate tratamentului pacientilor arsi grav din sectorul dedicat, a anuntat miercuri medicul Dan Grigorescu, seful sectiei. Chirurgul Dan Grigorescu a fost subiectul unui amplu material HotNews. ro la implinirea a 3 ani de la tragedia din Colectiv, cand a vorbit deschis despre lucruri pe care putini medici din Romania le recunosc public: infectiile nosocomiale ascunse sub pres si faptul ca niciun spital din tara noastra nu are conditii de maxima siguranta pentru a ingriji pacienti mari arsi.

Seful OPTBR: Crestere de circa 20-30% in 2019 a turismului balnear din Romania

Presedintele Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania OPTBR), Nicu Radulescu, estimeaza ca turismul balnear va creste, in 2019, cu circa 20-30%. Acesta a declarat ca, desi exista un Master Plan pentru Dezvoltarea Turismului Balnear din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )