Libnet.ro
UNICEF

21:15

ULTIMA ORA. Traian Basescu a decis sa candideze la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA. Traian Basescu a decis sa candideze la Primaria Capitalei

Traian Basescu, a declarat, marti seara, ca a discutat cu liderul PMP, Eugen Tomac, sa aiba in vedere candidatura sa la Primaria Capitalei, la alegerile locale din toamna acestui an. Potrivit fostului presedinte al Romaniei, singura problema este decizia partidului. continuă pe Antena3

Nicusor Dan se teme de Basescu: Evident, nu-mi doresc sa candideze la Primaria Capitalei

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a declarat luni, la RFI, ca neintelegerile dintre PNL, USR-PLUS si PMP privind stabilirea unor candidati unici la sectoare pot influenta negativ candidatura sa, el adaugand ca intrarea lui Traian Basescu in cursa electorala este ceva ce nu-si doreste.

Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Daca alianta de dreapta inseamna doar PNL si USR, categoric nu las partidul in deriva PMP nu e partid de milogi

Traian Basescu spune ca lucrurile sunt transate, PMP nefiind dorit in alianta dreptei pentru Bucuresti, astfel ca va avea candidati proprii la Primaria Capitalei si la primariile de sector, pentru ca nu este un partid de milogi. intrebat despre candidatura sa la Primaria Bucuresti, fostul presedinte a spus ca nu va lasa partidul in deriva si ca i-a transmis lui Eugen Tomac sa aiba in vedere candidatura sa.

Surse. Orban le-a spus liberalilor ca vrea alianta cu USR in Capitala. Negocierile PNL-PMP au esuat. Traian Basescu ar putea candida la Primaria Generala

Premierul Ludovic Orban le-a transmis colegilor de partid ca isi doreste o alianta cu USR-PLUS la primariile de sector pentru a spulbera PSD in Bucuresti, sustin surse politice pentru Adevarul. in schimb, negocierile dintre PNL si PMP pentru liste comune in Capitala au esuat. Prin urmare, PMP va avea candidat la Primaria Generala, care va rupe din voturile lui Nicusor Dan.

Ponta si Negoita se roaga unul de altul sa candideze la Primaria Capitalei

Victor Ponta si Robert Negoita s-au invitat unul pe altul sa candideze la Primaria Capitalei, dar ni.

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

Traian Basescu, decizie de ultima ora: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar

Traian Basescu vine cu o veste-bomba. Fostul presedinte a anuntat, marti, ca e hotarat sa candideze la Primaria Capitalei in cazul in care PNL si PMP nu ajung la o intelegere privind o candidatura comuna la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Traian Basescu da ultimatumul privvind candidatura sa: Sunt hotarat sa intru in competetie daca PNL si USR batjocoresc PMP. Nu sunt lacheu

Europarlamentarul PMP Traian Basescu va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, in ce conditii va candida la Primaria Capitalei. Surse politice sustin pentru Adevarul ca negocierile dintre PNL si PMP pentru liste comune in Capitala au esuat. Prin urmare, PMP va avea candidat la Primaria Generala, care va rupe din voturile lui Nicusor Dan. Fostul sef al statului va vorbi si despre fondurile europene alocate Romaniei. Se putea mai mult?.

Veste bomba despre candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Au inceput sa le tipareasca deja

Lupta pentru un scaun de primar a inceput deja, cu toate ca data campaniei este pe 28 august, iar cea a alegerilor propriu-zise, pe 27 septembrie. Printre candidatii la postul de Primar General al Capitalei s-ar afla, dupa cum spun sursele, si fostul presedinte Traian Basescu, care a mai fost in aceasta postura de doua .

Nicusor Dan se teme de o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei

Nicusor Dan nu si-ar dori o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, o astfel de mutare rupand serios din electoratul sau. Candidatul sustinut de mai multe partide de dreapta a lasat sa se vada nesiguranta in ceea ce priveste deznodamantul alegerilor locale.

Nicusor Dan: Evident ca nu-mi doresc ca Traian Basescu sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei Daca dreapta nu merge cu candidati unici la sectoare, primarii PSD vor avea prima sansa

Daca PNL, USR-PLUS si PMP nu vor avea candidati unici la primariile de sector, actualii primari ai PSD vor avea prima sansa la alegerile locale, sustine candidatul dreptei pentru Capitala, Nicusor Dan. El spune, totodata, ca nu si l-ar dori drept contracandidat pe Traian Basescu, fostul presedinte intentionand sa intre in cursa daca dreapta nu va ajunge la o intelegere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )