Libnet.ro
UNICEF

12:30

Umilinta crunta pentru Victor Ponta! Lovitura neasteptata din partea profesorului Alexandru Rafila. Ce functie isi negociaza medicul acum si cu cine (SURSE)

Antena3 Antena3,
Umilinta crunta pentru Victor Ponta! Lovitura neasteptata din partea profesorului Alexandru Rafila. Ce functie isi negociaza medicul acum si cu cine (SURSE)

Victor Ponta si consilierul sau, generalul Silviu Predoiu, fostul sef al SIE, au insistat mult ca Alexandru Rafila sa accepte sa candideze din partea Pro Romania la Primaria Capitalei. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie nu le-a raspuns imediat si a cerut un timp de reflectie. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila a vorbit despre candidatura la Primaria Capitalei. Ce i-a transmis lui Victor Ponta

Alexandru Rafila vine cu detalii despre candidatura sa la Primaria Capitalei. Ce mesaj i-a transmis lui Victor Ponta si cu ce explicatii vine in prim-plan pentru romanii care au auzit de acest scenariu? Alexandru Rafila, despre candidatura la Primaria Capitalei. Mesaj pentru Ponta Profesorul Alexandru Rafila a confirmat in cursul serii de vineri, la Digi .

Victor Ponta face alianta cu noul partid al lui Robert Negoita pentru candidati la primariile din Bucuresti: Vom oferi o alternativa la Nicusor Dan si Gabriela Firea

Pro Romania si-a unit fortele cu primarul sectorului 3, Robert Negoita, care a plecat recent din PSD, facandu-si partid, si va anunta candidatii pentru Bucuresti saptamana viitoare, afirma Victor Ponta. El sustine insa amanarea alegerilor locale, din cauza COVID-19. Participam la alegeri ca la razboi, vedem cine se intoarce. Participam la alegeri, ce sa facem, sa fugim?, a raspuns Ponta, intrebat ce va face daca alegerile vor fi organizate la data stabilita, 27 septembrie.

Anunt surpriza al lui Traian Basescu despre candidatura la Primaria Capitalei. Ce spune despre confruntarea cu Victor Ponta

Traian Basescu este dornic de o confruntare politica, indiferent cu cine ar fi ea. Astfel, fostul presedinte, actual eurodeputat, ia in serios o candidatura la Primaria Capitalei. Traian Basescu spune ca PMP trebuie sa isi apere sansele daca partidele din opozitie nu ajung la o formula comuna pentru posturile de consilier. in acest context, spune .

Victor Ponta a facut anuntul care o baga in sperieti pe Gabriela Firea

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca Pro Romania, partidul pe care il conduce, va avea un candidat la Primaria Capitalei care va oferi o alternativa fata de Gabriela Firea si Nicusor Dan. Numele acestuia, dar si ale candidatilor la primariile de sector, vor fi anuntate saptamana viitoare. Alegeri locale 2020, candidati iesiti din tipare.

Rafila, lamuriri despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Am fost ofertat de Victor Ponta. E o propunere pe care trebuie sa o digeri

Medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, confirma ca a primit de la Victor Ponta oferta de a candida la Primaria Capitalei din partea Pro Romania, dar ca a decis sa o decline.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )