Libnet.ro
UNICEF

18:30

Carmen Dan, audiata in Comisia de aparare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carmen Dan, audiata in Comisia de aparare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va fi audiata, astazi, in Comisia de aparare si ordine publica din Senat, la solicitarea PNL, pentru a da seama cu privire la seria de infractiuni grave, cu violenta, cu care s-a confruntat Romania in ultimele luni, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Carmen Dan, audiata n Comisia de aparare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va fi audiata marti in Comisia de aparare si ordine publica din Senat, la solicitarea PNL, pentru a da seama cu privire la seria de infractiuni grave, cu violenta, cu care s-a confruntat Romania in ultimele luni, informeaza Agerpres.

Carmen Dan, audiata in Comisia de aparare din Senat

Carmen Dan va fi audiata, marti, in Comisia de Aparare si ordine publica din Senat pentru a da explicatii cu privire la cazurile de violenta din ultima perioada, situatia angajarilor din sistem, dar si.

Carmen Dan: Infractiuni cu violenta au fost si o sa mai fie n Romnia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat marti, la audierea din Senat privind jafurile din zona Sinesti, ca infractiuni cu violenta au fost, o sa mai fie in Romania, precizand ca acest lucru se intampla peste tot in lume, transmite Mediafax.

Carmen Dan, despre decizia procurorilor in cazul jafurilor de la Sinesti: Am sesizat o stare de fapt ce m-a nemultumit

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, ca a fost nemultumita de faptul ca procurorii nu au dat curs propunerilor facute de politisti in cazul celor patru suspecti de jafurile comise la Sinesti,.

Carmen Dan: cei care refuza munca in folosul comunitatii vor fi pedepsiti cu inchisoare de pana la 2 ani

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca in calitate de parlamentar sustine proiectul de lege prin care se propune o pedeapsa de doi ani de inchisoare in cazul celor care nu respecta sanctiunea de a efectua munca in folosul comunitatii.

Carmen Dan vrea ca cei care refuza munca in folosul comunitatii sa fie trimisi dupa gratii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat va vota din postura de parlamentar proiectul de lege care prevede pedepse de doi ani de inchisoare pentru cei care refuza sa efectueze munca in folosul.

Carmen Dan: Sustin proiectul privind pedeapsa cu nchisoarea pentru cei ce refuza munca n folosul comunitatii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca in calitate de parlamentar sustine proiectul de lege prin care se propune o pedeapsa de doi ani de inchisoare in cazul celor care nu respecta sanctiunea de a efectua munca in folosul comunitatii, transmite Agerpres.

Carmen Dan, declaratie cu privire la mitingul PSD: Din punctul meu de vedere mitingul e doar amanat

Carmen Dan, ministrul de Interne, a facut declaratii la sediul PSD, inaintea unei sedinte foarte importante. Pentru cei care nu vor sa faca munca in folosul comunitatii sunt condamnati la doi ani de.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )