Libnet.ro
UNICEF

22:32

Carmen Dan, catre jurnalisti: Sunt un pic ingrijorata, ca ati stat mult timp in soare si nu as vrea sa vi se intample nimic rau

B1 B1,
Carmen Dan, catre jurnalisti: Sunt un pic ingrijorata, ca ati stat mult timp in soare si nu as vrea sa vi se intample nimic rau

Carmen Dan a anuntat ca va avea loc o conferinta de presa sau o declaratie de presa, in care va vorbi pe larg despre raportul intocmit de Ministerul de Interne pe tema modului in care au fost organizate. continuă pe B1

CARMEN DAN: Raportul privind alegerile sa fie facut public de MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, astazi, ca raportul privind organizarea votului din 26 mai va fi facut public de catre MAI.

Carmen Dan, despre raportul privind votul din diaspora: Am convenit cu premierul ca sa fie facut public de catre Ministerul Interne

Carmen Dan, ministrul Afacerilor de interne a anuntat, luni, ca a discutat cu premierul si au convenit ca raportul referitor la votul din diaspora de la alegerile europarlamentare din 26 mai sa fie facut public de catre Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Carmen Dan anunta ca raportul privind votul la europarlamentare va fi facut public

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat luni ca raportul privind organizarea votului din 26 mai va fi facut public de catre MAI. Am vorbit cu premierul si am convenit ca acest raport sa fie facut pub.

Carmen Dan explica, inaintea Consiliului JAI, de ce nu a supus la vot intrarea Romaniei in Schengen: Nu exista unanimitate/ Fortarea unui vot ar fi condus la un deznodamant negativ

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat vineri, pe pagina de Facebook, inaintea participarii la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), de ce ministerul pe care-l conduce nu supus la vot intrarea Romaniei in Schengen. Aceasta spune ca decizia este una politica si se ia cu unanimitate de voturi, iar in acest moment nu exista aceasta unanimitate. Fortarea unui vot in Consiliu in aceste conditii ar fi condus la un deznodamant negativ si ar fi putut genera inchiderea procesului de aderare, este de parere Carmen Dan.

Carmen Dan, despre Valea Uzului: A existat o evidenta mobilizare a ultrasilor de ambele parti

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat luni, cu privire la incidentele din Valea Uzului, de Ziua Eroilor, ca a cerut un raport si in urma verificarilor poate sa anunte ca fortele de ordine si-au facut datoria, chiar daca a existat o evidenta activitate de mobilizare a ultrasilor de ambele parti.

Carmen Dan, despre tensiunile din Valea Uzului: Pare tot mai evident ca anumite persoane au alimentat o stare de tensiune in speranta generarii unui conflict (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca din punctul sau de vedere, politistii si jandarmii si-au atins obiectivele misiunii de la Cimitirul din Valea.

Carmen Dan: in 10 mai am avut o intalnire cu prefectul de Bacau si primarul din Darmanesti pentru a analiza situatia cimitirului din Valea Uzului

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat luni ca in data de 10 mai a avut o intalnire cu prefectul si subprefectul de Bacau, dar si cu primarul din Darmanesti, pentru a analiza situatia cimitirului din Valea Uzului.

Carmen Dan, explicatii dupa alegeri: Politia a avut de verificat mii de situatii ipotetice de frauda consumand resurse de oameni si timp. in final am constatat ca tot noi suntem pe lista vinovatilor domnului presedinte (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a sustinut luni o conferinta de presa in care a incercat sa vina cu explicatii pentru modul in care s-au desfasurat alegerile europarlamentare si referendumul din 26.

Carmen Dan, despre scandalul de la Valea Uzului: Reprezentantii Politiei si ai Jandarmeriei si-au atins obiectivele

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut declaratii, in cadrul unei conferinte de presa, legate de scandalul de la Valea Uzului. Un al doilea subiect fierbinte din ultimele zile este legat de situatia.

Ponta: PRO Romania nu va incheia aliante nici cu PSD, nici cu PNL, dar impune opt conditii pentru un parteneriat, printre care votul electronic, schimbarea ministrului Carmen Dan si abrogarea OUG 114

Delegatia Permanenta a PRO Romania a decis ca nu va incheia aliante cu PSD sau PNL, a declarat presedintele partidului, Victor Ponta. Totodata, conducerea PRO Romania a stabilit 8 prioritati sau conditii pentru a avea orice fel de parteneriat in perioada urmatoare, printre care abrogarea OUG 114, reformarea Ministerului Afacerilor Interne, implicit schimbarea ministrului Carmen Dan, si implementarea Legii votului electronic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )