Libnet.ro
UNICEF

09:00

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca. continuă pe B1

Carmen Dan, despre violentele de la protest: Nu a fost o disputa intre jandarmi si cetatenii pasnici care au dorit sa protesteze. Cei impotriva carora s-a intervenit nu au avut de-a face cu diaspora

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca incidentele care au avut loc in Piata Victoriei nu au fost o disputa intre gandarmi si cetatenii pasnici, ci.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Carmen Dan, despre femeia-jandarm ranita la protest: Are foarte multe contuzii, multiple traumatisme, dar starea ei este foarte buna

Ministru de interne Carmen Dan i-a vizitat si ea la spital pe jandarmii raniti in ciocnirile cu manifestantii la protestele de vineri din Piata Victoriei, ea precizand ca femeia-jandarm lovita de huligani e intr-o stare foarte buna.

Carmen Dan, despre femeia-jandarm ranita la protest: Are multe contuzii, multiple traumatisme, dar starea ei este foarte buna

Ministru de interne Carmen Dan i-a vizitat si ea la spital pe jandarmii raniti in ciocnirile cu manifestantii la protestele de vineri din Piata Victoriei, ea precizand ca femeia-jandarm lovita de huligani e intr-o stare foarte buna.

Carmen Dan: Nu ministrul coordoneaza activitatea Jandarmeriei. Astept un raport, ca dupa fiecare misiune, concluziile le voi prezenta astazi

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat, sambata dupa-amiaza, la Spitalul Floreasca, unde a mers sa ii viziteze pe cei trei jandarmi raniti, ca asteapta raportul privind modul in care Jandarmeria a intervenit vineri seara, iar in cursul zilei va face publice concluziile acestuia. Ea a tinut sa sublinieze ca nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei si ca dupa fiecare interventie operativa se face un raport.

Carmen Dan, primele declaratii pe tema protestelor

Actualizare 17. 42 Interventia in forta a jandarmeriei, justificata de provocari Carmen Dan considera ca interventia in forta a Jandarmeriei la protestele din Piata Victoriei a fost justificata de provocarile huliganilor. Ministrul declara ca reactia presedintelui Klaus Iohannis, care a vorbit despre interventia brutala a jandarmilor, a fost una prematura.

Carmen Dan: Am fost ieri la MAI, mi-am interupt concediul, nu inseamna ca am influentat in vreun fel in interventia Jandarmeriei. Replica pentru Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata seara, intr-o conferinta de presa, ca vineri si-a intrerupt concediul si s-a aflat la minister pe durata manifestatiei din Piata Victoriei, dar acest lucru nu inseamna ca a intervenit in vreun fel. Invit public sa iasa orice angajat al MAI de la orice nivel care a primit un ordin direct de interventie operativa din partea ministrului Carmen Dan, a declarat ea.

Carmen Dan: Nu ministrul de Interne coordoneaza interventiile Jandarmeriei. Astept un raport, o sa prezint azi concluziile

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei si ca asteapta raportul acesteia ale carui concluzii le va prezenta public azi.

Plangeri penale impotriva sefului Jandarmeriei si a ministrului Carmen Dan, dupa incidentele de vineri

Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie anunta ca va depune plangeri penale impotriva conducerii Jandarmeriei si a ministrului Carmen Dan, dupa incidentele de la protestul de vineri. Avand.

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )