Libnet.ro
UNICEF

16:15

Carmen Dan, despre ce pregateste PSD in razboiul cu Iohannis

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, despre ce pregateste PSD in razboiul cu Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, vine, marti, la Antena 3, intr-o Editie speciala, de la ora 18. Ce se intampla cu bugetul pe 2019, ce pregateste PSD in razboiul cu Iohannis si cine are interes s. continuă pe Antena3

Carmen Dan, declaratii despre stabilirea unor termene in care presedintele trebuie sa numeasca ministrii si despre plangerea de inalta tradare

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, marti seara, ca Ordonanta de Urgenta prin care se stabilesc termene in care presedintele trebuie sa numeasca ministrii a fost redactata de catre juristii PSD, insa nu a putut preciza cand va fi adoptat documentul. De asemenea, Dan a afirmat ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Iohannis este un subiect de discutie in PSD.

Carmen Dan: Iohannis e mai preocupat de bugetul unei structuri de informatii decat de cel al MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit, marti, intr-o Editie speciala, despre bugetul pe 2019. Ministrul spune capresedintele Klaus Iohannis are intotdeauna o atitudine combatanta atunci cand.

Carmen Dan: Bugetul pentru SPP a trebuit sa fie configurat efectiv pe ceea ce acopera potrivit competentelor

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan sustine ca bugetul SPP a trebuit configurat efectiv pe ceea ce acopera potrivit competentelor legale, precizand ca presedintele Klaus Iohannis are intotdeauna oatitudine combatanta atunci cand vine vorba de anumite bugete si ca este mai preocupat de bugetul unei structuri de informatii decat de bugetul ministerului.

Carmen Dan: Aderarea la Schengen treneaza pe nedrept. Romania a indeplinit toate conditiile

Update: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit, marti, intr-o Editie speciala, despre bugetul pe 2019, dar si despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Despre bugetul pe 2019 Ne dorim sa fi.

Carmen Dan, nemultumiri la adresa oficialilor europeni: Aderarea la Schengen treneaza pe nedrept. Romania a indeplinit toate conditiile

Ministrul de Interne, Carmen Dan, se arata nemultumita de faptul ca oficialii europeni amana in mod repetat dosarul aderarii Romaniei la spatiul Schengen si sustine ca Romania a indeplinit toate.

Olguta Vasilescu, dezvaluiri de ultima ora. Ce ii pregateste PSD lui Klaus Iohannis

Olguta Vasilescu, propusa de PSD in functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ar putea fi adoptata ordonanta de urgenta care sa-i dea termen presedintelui pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )