Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan:Premierului i se fabrica o situatie penala / Liderul PNL care s-a gndit la aceasta strategie nu e altceva dect o sluga

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan:Premierului i se fabrica o situatie penala / Liderul PNL care s-a gndit la aceasta strategie nu e altceva dect o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma ca premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, despre plangerea penala depusa de Orban: Premierului i se fabrica o situatie penala. Liderul PNL nu e altceva decat o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca premierului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie. intrabata daca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui, a spus ca este o decizie care se va lua in partid.

Premierului i se fabrica o situatie penala

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban, impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea.

Carmen Dan, reactie la plangerea penala depusa de Ludovic Orban

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dancila face parte din strategia presedintelui Klaus Iohannis de a darama.

Carmen Dan ii ia apararea vecinei de la Videle: Premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie PENALA

Carmen Dan sare in apararea fostei sale vecine de bloc de la Videle, premierul Viorica Dancila. Ministrul de Interne spune ca prim-ministrului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea.

Ministrul Carmen Dan, PRIMA REACTIE la vestea ca a fost depusa PLANGERE PENALA pe numele sau

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, vineri, ca nu a aflat de la presa ca pe numele sau a fost depusa o plangere penala. Aud prima data la dumneavoastra informatia asta. Daca asa s-a.

Carmen Dan, declaratii fara sens: Anomalii de tip modus operanti conduc fara echivoc Romania (AUDIO)

Pusa in fata situatiei de a explica situatia politica tensionata din urma depunerii plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o .

Carmen Dan, declaratii fara sens: Anomalii de tip MODUS OPERANDI conduc fara echivoc Romania (AUDIO)

Pusa in fata situatiei de a explica situatia politica tensionata din urma depunerii plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o .

Carmen Dan, audiata in Comisia de aparare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va fi audiata, astazi, in Comisia de aparare si ordine publica din Senat, la solicitarea PNL, pentru a da seama cu privire la seria de infractiuni grave, cu violenta, cu care s-a confruntat Romania in ultimele luni, informeaza Agerpres.

Carmen Dan, audiata n Comisia de aparare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va fi audiata marti in Comisia de aparare si ordine publica din Senat, la solicitarea PNL, pentru a da seama cu privire la seria de infractiuni grave, cu violenta, cu care s-a confruntat Romania in ultimele luni, informeaza Agerpres.

Carmen Dan, in cazul interlopului Ghenosu: Daca s-au scurs informatii, s-au scurs de la ofiterii care au avut acces la aceste informatii

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a afirmat vineri, la Targoviste, referindu-se la cazul interlopului Nicolae Ghinea care ar fi fugit inainte ca trupele speciale care au facut descinderile coordonate de DIICOT.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )