Libnet.ro
UNICEF

07:46

Carmen Dan rezolva prompt... problemele colegilor! Andreea Cosma, primita in audienta la ministru, dupa ce s-a plans la TV

B1 B1,
Carmen Dan rezolva prompt... problemele colegilor! Andreea Cosma, primita in audienta la ministru, dupa ce s-a plans la TV

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat-o marti dimineata in audienta pe deputata PSD Andreea Cosma, dupa ce aceasta a facut un apel la ministru si s-a plans ca a primit mesaje de amenintare. Am fost. continuă pe B1

Carmen Dan rezolva prompt...problemele colegilor! Andreea Cosma, primita in audienta la ministru, dupa ce s-a plans la TV

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat-o marti dimineata in audienta pe deputata PSD Andreea Cosma, dupa ce aceasta a facut un apel la ministru si s-a plans ca a primit mesaje de amenintare. Am fost.

Andreea Cosma, audienta la Carmen Dan: In calitate de demnitar al statului roman, am cerut ajutor. Doamna ministru a reactionat prompt

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a chemat-o marti dimineata, in audienta, pe Andreea Cosma, deputat PSD, dupa ce aceasta a facut apel la ministru, sustinand ca a primit mesaje de amenintare, relateaza site-ul postului Romania TV.

Andreea Cosma a cerut ajutorul ministrului Carmen Dan

Scandalul din jurul procesului familiei Cosma continua. Deputatul PSD Andreea Cosma a cerut ajutorul ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce ar fi primit mesaje de amenintare prin intermediul telefonului.

Andreea Cosma, in audienta la ministrul de Interne, Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a chemat-o, marti dimineata, in audienta, pe Andreea Cosma.

Andreea Cosma explica de ce pe ea, pe fratele ei si pe tatal ei i-au apucat brusc pasiunea pentru politica: E o infractiune? (VIDEO)

Deputata PSD Andreea Cosma are incredere ca tatal si fratele ei, fostul presedinte CJ Prahova Mircea Cosma si fostul deputat PSD Vlad Cosma, vor scapa cu totul de acuzatii in dosarul in care au fost.

Deputata PSD Andreea Cosma isi apara buzele marite: Fiecare femeie face ce vrea! Nu e penal! (VIDEO)

Deputata PSD Andreea Cosma a atras atentia de mai multe ori in ultima perioada ca urmare a declaratiilor sale controversate despre fostul procuror Mircea Negulescu. Bineinteles, la expunerea mediatica a.

Deputata PSD Andreea Cosma nu stie ce cauta in Parlament. Am fost la TV ca sa apar cetatenii din Prahova! Ce sa fac in Parlament?

Deputata PSD Andreea Cosma a declarat luni ca regreta ca acuzatiile la adresa unor procurori anticoruptie pun intr-o lumina proasta DNA, deoarece sustine aceasta institutie. Ea a adus de-a lungul timpului mai.

Andreea Cosma: Sunt oameni cinstiti in DNA si sustin aceasta institutie (VIDEO)

Deputata Andreea Cosma, personaj principal in scandalul inregistrarilor si acuzatiilor privind procurorii de la DNA Prahova, a avut o declaratie surprinzatoare luni in timp ce era prezenta la inalta Curte de Ca.

Carmen Dan, precizari privind incidentul in care Sandu Matei l-a lovit pe Alexandru Tiurbe

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat la Sinteza Zilei ce se intampla cu urmarirea penala a lui Sandu Matei, dupa incidentul din decembrie 2017, cand acesta l-a lovit in Piata Victoriei pe.

in Teleorman Politia iNCHIDE la 16:00. Realitatea o CONTRAZICE pe Carmen Dan

In zonele rulale ale judetului Teleorman nu mai vezi picior de politist in zona dupa ora 16:00, desi Carmen Dan da asigurari ca una ca asta nu se intampla, iar noul sef al Politiei o sustine. Un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )