Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cimilitura cu care Carmen Dan i-a lasat buimaci si pe specialisti

Adevărul Adevărul,
Cimilitura cu care Carmen Dan i-a lasat buimaci si pe specialisti

Incercand sa comenteze plangerea penala facuta de Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila, ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit o explicatie fara niciun sens, spunand ca anomalii de tip modus operandi sunt, de fapt, cele care conduc fara echivoc Romania. Expresia modus operandi inseamna mod de operare si e folosita de obicei de anchetatori. Specialistii au incercat sa explice limbajul demnitarului. continuă pe Adevărul

Carmen Dan:Premierului i se fabrica o situatie penala / Liderul PNL care s-a gndit la aceasta strategie nu e altceva dect o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma ca premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie, transmite news. ro.

Carmen Dan, in cazul interlopului Ghenosu: Daca s-au scurs informatii, s-au scurs de la ofiterii care au avut acces la aceste informatii

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a afirmat vineri, la Targoviste, referindu-se la cazul interlopului Nicolae Ghinea care ar fi fugit inainte ca trupele speciale care au facut descinderile coordonate de DIICOT.

Carmen Dan, despre plangerea penala depusa de Orban: Premierului i se fabrica o situatie penala. Liderul PNL nu e altceva decat o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca premierului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie. intrabata daca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui, a spus ca este o decizie care se va lua in partid.

Carmen Dan, despre scurgerile de informatii in cazul fugii interlopului Ghenosu: Nu e in regula. Problema se situeaza in mod direct in plan penal

Ministrul MAI, Carmen Dan, prezenta in Dambovita intr-o vizita de lucru, a avut o reactie ferma in legatura cu cazul Ghenosu, interlopul care a fugit din calea politistilor care ar fi trebuit sa il prinda si sa il duca la audieri in Ziua Z - o ampla operatiune desfasurata miercuri de DIICOT.

Ce a vrut sa spuna Carmen Dan? Anomalii de tip 'modus operandi' sunt, de fapt, cele care conduc fara echivoc Romnia

Ministrul de interne a facut la Romania TV o declaratie al carei sens este greu de inteles, Carmen Dan spunand ca anomalii de tip 'modus operandi' sunt, de fapt, cele care conduc fara echivoc Romania. Expresia modus operandi, folosita des de anchetatori, inseamna mod de operare.

Carmen Dan ii ia apararea vecinei de la Videle: Premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie PENALA

Carmen Dan sare in apararea fostei sale vecine de bloc de la Videle, premierul Viorica Dancila. Ministrul de Interne spune ca prim-ministrului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea.

Carmen Dan, despre cazul Ghenosu: Facem verificari sa vedem daca au fost scurgeri de informatii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca se fac verificari la nivelul DIICOT si al Politiei pentru a se stabili daca au fost scurgeri de informatii si daca, in baza lor, interlopul cunoscut sub numele de Ghenosu a reusit sa fuga, la momentul perchezitiilor din cadrul operatiunii ZIUA Z, transmite Agerpres.

Ministrul Carmen Dan, PRIMA REACTIE la vestea ca a fost depusa PLANGERE PENALA pe numele sau

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, vineri, ca nu a aflat de la presa ca pe numele sau a fost depusa o plangere penala. Aud prima data la dumneavoastra informatia asta. Daca asa s-a.

Carmen Dan, declaratii fara sens: Anomalii de tip modus operanti conduc fara echivoc Romania (AUDIO)

Pusa in fata situatiei de a explica situatia politica tensionata din urma depunerii plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o .

Carmen Dan, declaratii fara sens: Anomalii de tip MODUS OPERANDI conduc fara echivoc Romania (AUDIO)

Pusa in fata situatiei de a explica situatia politica tensionata din urma depunerii plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )