Libnet.ro
UNICEF

19:32

Kelemen Hunor (UDMR): Cerem doamnei premier sa ii demita din functie pe ministrul de interne, Carmen Dan si pe prefectul judetului Harghita

B1 B1,
Kelemen Hunor (UDMR): Cerem doamnei premier sa ii demita din functie pe ministrul de interne, Carmen Dan si pe prefectul judetului Harghita

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, i-a cerut premierului Dancila sa o demita pe Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne, dar si pe prefectul judetului Harghita, in urma incidentelor de la Cimitirul. continuă pe B1

Kelemen Hunor (UDMR): Condamnam ferm orice act de violenta. Maghiarii care au format un lant uman in jurul cimitirului nu au instigat la violenta si nu au provocat tensiune

UDMR condamna ferm orice act de violenta si lanseaza un apel catre autoritati pentru identificarea imediata si tragerea la raspundere a celor care au recurs la agresiune fizica, a anuntat Kelemen Hunor,.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti pentru a sustine o motiune de cenzura, dar nici cu voturile noastre nu exista majoritate

Kelemen Hunor a declarat ca parlamentarii UDMR sunt pregatiti sa sustina motiunea de cenzura, dar atrage atentia ca nici cu voturile acestora nu exista majoritate pentru ca motiunea sa treaca, informeaza.

Kelemen Hunor cere premierului sa o demita pe Carmen Dan dupa incidentele de la cimitirul eroilor din Valea Uzului

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, solicita demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, si a prefectului judetului Harghita in urma situatiei de la Cimitirului Eroilor din Valea Uzului, unde s-au inregistrat tensiuni intre romani si maghiari. in plus, UDMR solicita identificarea celor care au patruns cu forta in cimitir si tragerea lor la raspundere.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, cere demiterea ministrului de interne si a prefectului de Harghita

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, solicita premierului demiterea ministrului Afacerilor Interne si a prefectului judetului Harghita, sustinand ca autoritatile romane nu au fost capabilesa asigure.

KELEMEN HUNOR: Mergem la Cotroceni cu propunerea de revizuire a Constitutiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca formatiunea sa propune, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, revizuirea Constitutiei si eliminarea ordonantelor de urgenta, cu exceptia situatiilor de razboi si calamitati naturale.

Kelemen Hunor cere demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita: Autoritatile romane nu au fost capabile sa asigure ordinea la Valea Uzului

Liderul UDMR Kelemen Hunor cere premierului, dupa incidentele de la cimitirul din Valea Uzului, demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita, informeaza Mediafax.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti pentru a sustine o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca parlamentarii Uniunii sunt pregatiti sa sustina o motiune de cenzura, insa a aratat ca in prezent nici cu senatorii si deputatii formatiunii sale nu.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti sa sustinem o motiune de cenzura. Am facut matematica cu PNL si USR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis pe rema referendumului pe Justitie ca partidul sau este pregatit sa sustina o posibila motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila. Totusi, liderul maghiar atrage atentia ca in prezent nu exista o majoritate care sa asigure faptul ca motiunea va trece.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti pentru a sustine o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca parlamentarii Uniunii sunt pregatiti sa sustina o motiune de cenzura, insa a aratat ca in prezent nici cu senatorii si deputatii formatiunii sale nu exista majoritate pentru ca motiunea sa fie adoptata, relateaza Agerpres.

Kelemen Hunor, despre scandalul cimitirului Valea Uzului: Am cerut presedintelui stabilirea ordinii si scoaterea a ceea ce s-a construit ilegal (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a profitat de invitatia la consultari facuta de presedintele Klaus Iohanis pentru a ridica subiectul scandalului de la cimitrul Valea Uzului unde Primaria Darmanesti nu a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )