Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul de Interne, despre OUG pe Coduri: Eu cred ca e necesar si nu e un lucru rau

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, despre OUG pe Coduri: Eu cred ca e necesar si nu e un lucru rau

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca decizia privind elaborarea unei ordonante de urgenta pe modificarea Codurilor penale a fost una politica, iar un astfel de demers nu e un lucru. continuă pe Antena3

Carmen Dan, detalii despre OUG pe codurile penale: Urmeaza sa se stabileasca, tehnic, daca se va putea merge mai departe cu acest obiectiv

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca decizia privind elaborarea unei ordonante de urgenta pe modificarea Codurilor penale a fost una politica, iar un astfel de demers nu e un lucru rau, ea afirmand ca urmeaza sa se stabileasca, tehnic, daca se va putea merge mai departe cu acest obiectiv.

Amazon concediaza mai multi angajati care ar fi facut trafic cu date interne despre vnzari

Amazon concediaza mai multi angajati despre care crede ca au comercializat date interne despre vanzarile produselor cu valoare ridicata, noteaza Mediafax. De asemenea, compania investigheaza si presupuse incercari de mituire a personalului.

IOHANNIS, DESPRE OUG PE CODURILE PENALE: Pur si simpu nu se poate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi referindu-se la intentia PSD de a modifica prin OUG codurile penale, ca acest lucru nu este posibil, intrucat exista o decizie a Curtii Constitutionale conform careia Guvernul nu poate modifica o lege aflata in procedura parlmentara, concluzia sa fiind ca nu se poate.

Tariceanu despre OUG pe Codurile penale: Nu am informatii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a declarat astazi ca nu a discutat cu partenerii de coalitie, nici cu ministrul Justitiei pe tema unei ordonante privind modificarea Codurilor penale, anuntata cu o zi in urma de PSD.

Klaus Iohannis, mesaj transant despre OUG pe Codurile Penale: Asta pur si simplu nu se poate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Bruxelles, ca nu este posibil ca Guvernul sa emita o OUG pe articolele constitutionale din Codurile penale. intrebat cum comenteaza intentia Guvernului de a emite.

Iohannis despre OUG pe Codurile Penale: Pur si simplu nu se poate, exista practica CCR

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi la Bruxelles, referitor la anuntul privind o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea codurilor penale, ca Guvernul nu poate legifera prin OUG pe o speta care e in procedura uzuala in Parlament.

ORBAN, DESPRE OUG PE CODURILE PENALE: Cand PSD are initiativa, trebuie sa fim cu ochii in patru

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica intentia Guvernului de a adopta o OUG pentru articolele declarate constitutionale din Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Tariceanu spune ca nu a fost consultat de PSD si nici nu a vorbit cu ministrul Justitiei despre Ordonanta de Urgenta pe Codurile penale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca nu a fost consultat de PSD, nu au existat discutii in coalitie si nici nu a vorbit cu ministrul Justitiei legat de Ordonanta de Urgenta pe Codurile penale, astfel ca nu poate formula un punct de vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )