Libnet.ro
UNICEF

14:00

Surse: Dragnea vrea SPP in subordinea lui Carmen Dan. Ce spune legea

Adevărul Adevărul,
Surse: Dragnea vrea SPP in subordinea lui Carmen Dan. Ce spune legea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a confirmat si el, la finalul saptamanii, ca abandoneaza protectia Serviciului de Protectie si Paza SPP), dupa ce toti ministrii Guvernului Dancila au renuntat la aceasta. Pe aceeasi linie critica a declaratiilor PSD, liderul ALDE a adaugat ca ar trebui luata in considerare mutarea SPP in subordinea Ministerului de Interne. Surse politice Adevarul au confirmat posibilitatea acestei mutari. continuă pe Adevărul

Ponta, despre conflictul Dragnea-Pahontu: E semnalul ca SPP va fi luat de la Iohannis. Urmeaza SRI si SIE. Toate ar putea ajunge la Carmen Dan (VIDEO)

Conflictul dintre liderul PSD si seful SPP are doua mize clare: Dragnea vrea sa aiba control total asupra ministrilor, in care n-are absolut deloc incredere, si SPP-ul, aflat traditional la Presedintele.

Rasturnare de situatie in cazul microfonului gasit acasa la Carmen Dan. Cine ar fi facut, de fapt, descoperirea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a gasit un microfon in priza din locuinta sa de serviciu. in urma scandalului, politistii si procurorii au demarat o ancheta in acest caz. Potrivit unor surse, Carmen Dan.

O noua numire controversata in Ministerul de Interne: Carmen Dan gireaza un sef declarat apt limitat care fuge de evaluare psihologica (VIDEO)

Numire controversata la conducerea Inspectoratului General pentru Imigrari. Conform mai multor surse, comisarul-sef , Leonard Medrega, nu ar mai fi fost evaluat psihologic din 2014. in plus, el ar fi promovat.

Dragnea: Seful SPP foloseste institutia pentru a colecta informatii si a influenta oameni din Guvern si din partide

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca seful SPP, Lucian Pahontu, foloseste, de foarte multi ani, angajati ai acestei institutii pentru a colecta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )