Libnet.ro
UNICEF

12:01

Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va publica analizele facute de MAE si MAI despre haosul la votul din diaspora, apoi va decide daca se impune remanierea ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan. Viorica Dancila va discuta azi cu presedintele Klaus Iohannis despre cele trei propuneri de ministri trimise deja la Cotroceni. continuă pe Adevărul

Dancila: Luni voi face publice analizele legate de votul din diaspora / Despre remanierea lui Melescanu: Voi discuta cu Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la finalul sedintei Coalitiei, ca luni vor fi facute publice analizele ministerelor de Externe si de Interne privind votul in diaspora, unde mii de romani au stat la cozi interminabile in 26 mai, dupa care se va discuta si despre ministri. Ea a fost intrebata despre o posibila remaniere a ministrului de Externe Teodor Melescanu, raspunzand ca ALDE va decide daca isi doreste aceasta remaniere si ca va discuta cu Calin Popescu Tariceanu.

DANCILA, PRIVIND VOTUL DIN DIASPORA: Luni, voi face publice rapoartele MAE si MAI

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va face publice rapoartele MAE si MAI despre votul din diaspora.

Dancila: Luni voi face publice analizele legate de votul din diaspora / Despre remanierea lui Melescanu: Voi discuta cu Tariceanu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca luni vor fi facute publice analizele ministerelor de Externe si de Interne privind votul in diaspora din 26 mai si vor avea loc discutii inclusiv despre.

Viorica Dancila pe Facebook: Voi face tot ce-mi sta-n putinta sa readuc agenda publica pe traseul normalitatii

Premierul Viorica Dancila a scris joi, pe noul sau cont de Facebook, ca va face tot posibilul sa readuca agenda publica pe traseul normalitatii. Postarea, care incepe cu un citat din Winston Churchill.

Viorica Dancila pleaca la Bruxelles: Voi avea intalniri importante. Voi transmite inca o data atasamentul Romaniei fata de valorile europene

Viorica Dancila a anuntat, luni, in sedinta de Guvern, ca pleaca la Bruxelles pentru o serie de intalniri importante. Premierul spune ca vrea sa reitereze principiile pro-europene ale Romaniei.

Viorica Dancila: Voi avea intalniri importante la Bruxelles

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, i-a transmis un mesaj lui Papa Francisc in care i-a multumit pentru felul in care s-a comportat pe tot parcursul vizitei sale in Romania. Am avut onoarea ca impre.

Premierul Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila continua schimbarile din functii ale oamenilor lui Liviu Dragnea. Printre acestia, i-a venit randul si sefeiCasei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Premierul a semnat luni.

Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila a semnat luni decizia de revocare a Adrianei Cotel din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, doamna.

Viorica Dancila, dupa vizita Papei Francisc in Romania: Multumesc Sanctitatii Sale pentru caldura si bucuria pe care ni le-a oferit

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, in debutul sedintei de Guvern, multumiri Sanctitatii Sale Papa Francisc pentru caldura si bucuria pe care le-a oferit in cele trei zile ale vizitei sale in Romania, dar si pentru mesajele de suflet si de binecuvantare pe care le-a transmis poporului roman.

Viorica Dancila: Cred ca politicienii nu ar trebui sa intervina in sistemul de justitie

Viorica Dancila incearca sa duca Partidul Social Demorat intr-o noua directie dupa ce Liviu Dragnea a fost incarcerat si a anuntat ca va renunta la modificarea legilor justitiei, scrie luni Politico. eu,.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )