LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis
 • Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va publica analizele facute de MAE si MAI despre haosul la votul din diaspora, apoi va decide daca se impune remanierea ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan. Viorica Dancila va discuta azi cu presedintele Klaus Iohannis despre cele trei propuneri de ministri trimise deja la Cotroceni.
  Adevarul.ro - 06 Iun, 16:50

  Citeste articolul complet:
  Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.393 sec.