Libnet.ro
UNICEF

08:45

Daca avem o lege, si inalta Curte trebuie sa o respecte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca avem o lege, si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele comisiei speciale privind legile justitiei, Florin Iordache, afirma ca inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa respecte legea in ceea ce priveste completele de cinci judecatori. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Iordache despre decizia CCR: Avem o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri, dupa decizia CCR, ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Eu v-am spus.

Iordache despre decizia CCR: Dosarele care se afla pe rol acum, fara ndoiala trebuie toti cei 5 sa fie trasi la sorti

Presedintele comisiei privind legile justitiei, Florin Iordachen a declarat miercuri, dupa decizia CCR ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Iordache a precizat ca in cazul dosarelor care au fost solutionate le va da posibilitatea celor nemultumiti sa solicite in instanta faptul ca acel complet a fost nelegal constituit.

Florin Iordache, despre decizia CCR privind completurile de cinci judecatori: Pana si inalta Curte trebuie sa respecte legea

Social-democratul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a stabilit ca exista un conflict juridic de.

T337;kes Laszlo se judeca la inalta Curte ca sa-si ia inapoi Steaua Romaniei: Penalul Adrian Nastase e inca decorat

Europarlamentarul T337;kes Laszlo se judeca la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru anularea decretului semnat pe 4 martie 2016 de presedintele Klaus Iohannis, prin care seful statului i-a retras Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

inalta Curte, un nou termen in apelul din dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. inalta Curte judeca apelul in dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Toni Grebla: Nici acum nu inteleg de ce inalta Curte a refuzat sa traga la sorti toti cei cinci judecatori ai completului. Pe mine nu ma intereseaza ce judecator solutioneaza cauza mea (VIDEO)

Fostul judecator CCR Toni Grebla, actual Secretar General al Guvernului, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nici acum nu intelege de ce inalta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )