Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis, despre protocolul secret semnat de Augustin Lazar si Hellvig: Am toata increderea in acesti doi oameni si nu cred ca au semnat ceva ilegal

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre protocolul secret semnat de Augustin Lazar si Hellvig: Am toata increderea in acesti doi oameni si nu cred ca au semnat ceva ilegal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Sibiu, referitor la protocolul secret incheiat intre Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) si Serviciul Roman de Informatii SRI) si care a fost semnat de catre procurorul general, Augustin Lazar, si seful SRI, Eduard Hellvig, ca are toata increderea in cei doi si nu considera ca au semnat ceva ilegal. Nu ma astept la niciun fel de surpriza, a spus Iohannis. continuă pe Adevărul

Dosar penal deschis de Parchetul General, dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public cu SRI

Dosarul penal a fost deschis dupa ce Darius Valcov a incalcat articolul 305 din Codul Penal, privind neglijenta in pastrarea informatiilor. Parchetul General s-a autosesizat si procurorii au deschis un dosar penal dupa ce consilierul premierului Dancila a publicat protocolul secret dintre Ministerul Public si SRI.

Protocol incheiat in decembrie 2016 intre Parchetul General si SRI, semnat de Augustin Lazar si Eduard Helvig, publicat de Darius Valcov

Un protocol incheiat intre Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) si Serviciul Roman de Informatii SRI) in 7 decembrie 2016 a fost publicat, joi seara, de consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, pe pagina sa de Facebook. Documentul secret, care prevede cooperarea intre cele doua institutii pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin, este semnat de catre Augustin Lazar si Eduard Helvig.

Parchetul General a deschis dosar penal dupa ce Valcov a publicat protocolul secret PG-SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Dosarul a fost deschis pentru incalcarea.

Parchetul General deschide dosar penal dupa ce Darius Vlcov a publicat protocolul secret cu SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Valcov e acuzat ca a incalcat articolul 305 din Codul Penal ce vizeaza neglijenta in pastrarea informatiilor.

Parchetul General despre protocolul cu SRI din decembrie 2016: A fost trimis ministrului justitiei n martie 2018, apoi s-a cerut declasificarea lui

Parchetul General precizeaza, in legatura cu protocolul incheiat cu SRI in decembrie 2016, ce a fost in vigoare doar 3 luni, ca a fost trimis ministrului Tudorel Toader si CSM pe 20 martie anul acesta, iar dupa doua zile s-au inceput procedurile de declasificare a lui.

Klaus Iohannis, despre cum poate fi inlocuit Guvernul Dancila: Nu-mi imaginez alta cale decat...

Klaus Iohannis a afirmat, vineri seara, dupa sedinta PNL de la Sibiu, ca exclude ca Guvernul Dancila sa fie schimbat pe alte cai decat cele democratice: printr-o motiune de cenzura sau prin alegeri. Cu.

Iohannis, despre asasinarea lui Dragnea: Omul are deja fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Klaus Iohannis a tratat in termeni foarte duri lansarea de catre Liviu Dragnea public a teoriei conspirationiste ca s-ar fi incercat asasinarea sa in aprilie 2017. Nu am auzit niciodata despre.

Iohannis, despre asasinarea lui Dragnea: Omul are deja fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tratat in termeni foarte duri lansarea de catre Liviu Dragnea public a teoriei conspirationiste ca s-ar fi incercat asasinarea sa in aprilie 2017. Nu am auzit niciodata despre.

Iohannis despre Dragnea: Omul are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Sibiu, referitor la presupusa tentativa de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea, ca nu a fost informat niciodata despre asa ceva si ca omul are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2988 seconds )