Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liviu Dragnea, 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea, 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au pronuntat, ieri, la fond, sentintele in dosarul nr. 2628/1/2016 in care Liviu Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la infractiunea de fals intelectual. continuă pe Ziarul Bursa

Cine sunt cei trei judecatori care l-au condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman a fo.

Dacian Ciolos i cere lui Liviu Dragnea sa se retraga din viata publica: Un politician cu doua condamnari nu poate sa mai stea n fruntea Romniei

Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat la scurt timp dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive: Pentru binele acestei tari, pentru a ramane intr-o ordine legala si morala, seful Camerei Deputatilor trebuie sa renunte la orice parghie de putere. Domnul Dragnea trebuie sa paraseasca viata publica. Un politician cu doua condamnari in Justitie nu poate sa mai stea in fruntea Romaniei si sa dicteze politica penala a statului.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Sedinta de urgenta a Comitetului Executiv al PSD. Cine il sustine si cine ii vrea capul lui Liviu Dragnea

PSD a convocat vineri, la ora 16. 00, o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, in contextul condamnarii presedintelui partidului, Liviu Dragnea, in dosarul DGASPC Teleorman, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta.

Ce se va ntmpla dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Este o zi dificila pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Urmari spectaculoase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Joi, un complet de la inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este.

PSD a convocat Comitetul Executiv de urgenta. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Catalin Radulescu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat ca va fi achitat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca a fost luat prin surprindere de decizia instantei supreme de a-l condamna pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, deoarece acesta pariase cu to.

Ce s-a intamplat in Piata Victoriei, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Cine sunt cei trei judecatori care l-au condamnat pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Instanta a anulat suspendarea din dosarul referendumului si a decis condamnarea pentru infractiunea de instigare la abuz in serviciu. Seful PSD a fost achitat pentru instigare la fals intelectual.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )