Libnet.ro
UNICEF

16:00

MINISTRUL JUSTITIEI, TUDOREL TOADER: Recomandarile MCV, in contradictie cu Constitutia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL JUSTITIEI, TUDOREL TOADER: Recomandarile MCV, in contradictie cu Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, ieri, scrisorii prin care Comisia Europeana, prin prim-vicepresedintele Frans Timmermans, solicita guvernului Dancila sa isi exprime opinia cu privire la emiterea unei ordonante de urgenta privind contestarea in anulare a sentintelor pronuntate de completurile de cinci judecatori constituite ilegal la inalta Curte de Casatie si Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru avocatii nemultumiti: Nu si-au precizat / reconsiderat pozitia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, le da replica avocatilor care vor sa iasa in strada pentru numarul mare de dosare pe care primesc din oficiu si cer practic onorarii mai mari. Tudorel Toader spune.

TUDOREL TOADER: Onorariile avocatilor din oficiu trebuie rediscutate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a admis astazi ca protocolul prin care se stabilesc, din 2015, onorariile avocatilor din oficiu e perfectibil si a invitat decanii barourilor la discutii pentru gasirea solutiilor.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru Frans Timmermans: Ministrul Justitiei notifica Comisia Europeana ca va da OUG pentru recursul in anulare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,sare in ajutorul premierului Viorica Dancila, dupa ce prim-viceprsedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans,i-a solicitat in cadrul intalnirii de la Bruxelles.

Tudorel Toader, despre avocatii nemultumiti: La randul meu sunt avocat suspendat, ii inteleg

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca a invitat avocatii pentru a finaliza protocolul privind onorariile. Toader a subliniat ca le-a aratat disponibilitatea pentru discutii deoarece ii intelege, el.

Tudorel Toader, scrisoare catre Comisia Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite o scrisoare prim-viceprsedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca raspuns la scrisoarea trimsa de acesta catre premierul Viorica Dancila. Tudorel.

Proteste ale avocatilor din Bucuresti si din 14 judete, ncepnd de astazi. Tudorel Toader: Se apropie alegerile la avocati, unii au intrat deja n campanie

Avocatii din barourile Bucuresti si din 14 judete vor declansa proteste, incepand de atazi, si vor purta banderole albe pe brat, in timp ce in capitala avocatii vor protesta pe scrarile Curtii de Apel. Ei cer, intre altele, majorarea onorariilor pentru asistenta din oficiu in dosare penale si eliminarea practicii judecatorilor ori procurorilor de cenzurare a acestor onorarii. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat spunand ca se apropie alegerile la avocati si ca unii au intrat deja in campanie, el sustinand ca solicitarile acestora sunt absolut nemotivate.

Decanul Baroului Iasi: Tudorel Toader a adus un afront avocaturii romnesti. Am putea sesiza comisia de disciplina

Decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, spune ca ar putea fi sesizata comisia de disciplina a baroului in cazul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca a adus un afront avocaturii romanesti si ca face confuzii grave in materia apararii din oficiu.

Tudorel Toader, avertisment dur: in scurt timp voi face publice solicitarile absolut nemotivate ale avocatilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, transmite un semnal dur catre avocati privind amenintarile acestora cu proteste privind conditiile plata a onorariilor. Acesta sustine ca solicitarile sunt nejustificate.

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, Toader anunta majorarea onorariilor pentru aparatorii din oficiu

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va fi incheiat un nou protocol cu avocatii pentru actualizarea onorariilor pentru avocatii din oficiu, urmand sa fie eliminata si prevederea prin care magistratii pot modifica onorariile avocatilor. Toader a sustinut ca a fost de acord de la inceput cu solicitarile avocatilor, mai ales ca si el este avocat si va reintra in profesie dupa ce nu va mai fi ministru, dar ca le-a cerut o justificare scrisa pentru cresterea onorariilor. El a precizat ca in ultimii zece ani statul a platit peste 88 de milioane de euro pentru onorariile avocatilor din oficiu.

Traian Basescu: Ticalosia lui Dragnea si slugarnicia lui Toader sunt un pericol major pentru statul de drept in Romania

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a atacat vineri seara pe liderul PSD, Liviu Dragnea si ministrul justitiei, Tudorel Toader, spunand ca prin aplicarea retroactivitatii s-ar crea un precedent extrem de grav si neconstitutional.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,322 seconds )