Libnet.ro
UNICEF

19:30

PICCJ: Peste 350 de plangeri in cazul protestului din 10 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PICCJ: Peste 350 de plangeri in cazul protestului din 10 august

Numarul persoanelor care au depus plangeri in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 351, a anuntat, luni, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ). Institutia precizeaza ca audierile in acest caz vor fi facute atat la sediul PICCJ, cat si la sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul General: 291 de plangeri in cazul protestului din 10 august, inregistrate pana duminica

La Parchetul Militar Bucuresti au fost inregistrate, pana duminica, 291 de plangeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, au declarat pentru Agerpres oficiali din Parchetul.

Parchetul General: Au fost inregistrate 291 de plangeri in cazul protestului din 10 august

La Parchetul Militar Bucuresti au fost inregistrate, pana duminica, 291 de plangeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, au declarat.

291 de plangeri in cazul protestului din 10 august

La Parchetul Militar Bucuresti au fost inregistrate, pana duminica, 291 de plangeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, au declarat oficiali din Parchetul General, conform Agerpres.

Liberalii stiu de ce PSD vrea comisie de ancheta in cazul protestului din 10 august: Un TRUC pentru a TRAGE de TIMP si pentru a nu fi audiata Carmen Dan

Liberalii par sa stie de ce ce PSD a propus constituirea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul mitingului din 10 august din Piata Victoriei. Senatoarea Alina Gorghiu a sustinut, la RFI, ca propunerea.

Politia anunta ca a gasit arma furata de la femeia-jandarm, n timpul protestului din 10 august

Arma furata de la femeia jandarm agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august a fost recuperata, anunta Politia Capitalei.

UPDATE Politia anunta ca a gasit arma furata de la femeia-jandarm, n timpul protestului din 10 august. Parchetul precizeaza ca pistolul a fost recuperat n Ilfov

Arma furata de la femeia jandarm agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august a fost recuperata, anunta Politia Capitalei. Dupa anuntul politistilor, Parchetul a precizat ca arma a fost gasita in Ilfov.

Un barbat care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei a murit la spitalul din Alexandria. Medicii au sesizat Politia

Politistii din Teleorman au deschis dosar penal dupa ce reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria i-au sesizat in legatura cu decesul unui barbat in varsta de 62 de ani, care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul diasporei din 10 august din Piata Victoriei si a murit la spitalul din Alexandria. Cauza decesului barbatului va fi stabilita cu exactitate in urma efectuarii necropsiei.

Inspectia Judiciara face verificari n cazul procurorilor care au nceput ancheta privind protestul din 10 august

Inspectia Judiciara efectueaza verificari prealabile cu privire la procurorii militari Ionel Corbu si Bogdan Parlog, cei care au demarat ancheta in legatura cu modul de interventie al jandarmilor in timpul protestului din 10 august, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Inspectiei Judiciare.

Noi marturii ale protestatarilor agresati de fortele de ordine la mitingul din 10 august. Oamenii au depus plngeri penale mpotriva sefilor Jandarmeriei

Cateva persoane s-au prezentat si sambata, la sediul Parchetului Militar, pentru a depune plangeri impotriva fortelor de ordine care au intervenit pe 10 august la mitingul din Piata Victoriei, informeaza Mediafax. Pana vineri seara, procurorii inregistrasera 238 de plangeri depuse de catre manifestanti impotriva jandarmilor, acestia fiind acuzati au intervenit intr-un mod abuziv la protestul din 10 august.

Protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august anuntat pentru astazi in Piata Victoriei

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei. Pana joi seara au fost inregistrate 211 plangeri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )