Libnet.ro
UNICEF

07:00

Urmarile mitingului din 10 august: Toti protestatarii ar putea fi amendati, sustine un deputat PSD

B1 B1,
Urmarile mitingului din 10 august: Toti protestatarii ar putea fi amendati, sustine un deputat PSD

Elvira Sarapatin a afirmat, intr-un comunicat de presa, ca toti participantii la mitingul din 10 august pot primi amenzi. Totodata, aceasta spune ca sustine decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie in. continuă pe B1

Elvira Sarapatin, deputat PSD: Toti protestatarii de la mitingul din 10 august sunt pasibili de amenda

Deputatul PSD Elvira Sarapatin afirma, intr-un comunicat de presa in care lauda decizia inaltei Curti in cazul adunarilor publice, ca toti protestatarii care au participat la mitingul din 10 august sunt pasibili de amenda.

CNA aprimit sute de reclamatii dupa protestul din 10 august

Consiliul National al Audiovizualului a primit in total 395 de sesizari privind emisiuni in care au fost difuzate informatii si comentarii despre protestul din 10 august 2018. Emisiunile au fost difuzate in perioada 06 - 15 august 2018 de posturile de televiziune Antena 3, Romania TV si Realitatea TV. Dupa doua luni de la ultima emisiune vizata nicio reclamatie nu a fost inca discutata in sedinta CNA, informeaza News. ro.

Colonelul Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala la protestul din 10 august, propus spre avansare pentrunalt profesionalism, responsabilitate si devotament n exercitarea atributiilor de serviciu (cursdeguvernare.ro)

Colonelul Catalin Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala a Brigazii Speciale a Jandarmeriei la protestul din 10 august, a fost propus de ministrul Carmen Dan spre avansare la gradul de general de brigada, potrivit cursdeguvernare. ro.

Perchezitii in dosarul in care mai multi jandarmi reclama ca au fost agresati la protestul din 10 august

Procurorii si politistii au facut, miercuri, sapte perchezitii domiciliare la persoane suspectate ca au agresat jandarmi la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Peste 160 de jandarmi au sesizat ca au.

Colonelul Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala la protestul din 10 august, propus spre avansare

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a propus presedintelui Klaus Iohannis inaintarea in grad a colonelului Catalin Paraschiv, comandant al brigazii speciale de interventie Vlad Tepes, pentru ca a dat dovada de un inalt profesionalism,.

Carmen Dan vrea sa-l faca general pe colonelul Paraschiv, dirijorul n alb la protestele din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a transmis presedintelui Klaus Iohannis o propunere de inaintare in grad a colonelului Dumitru Paraschiv, comandant al brigazii speciale de interventie Vlad Tepes, supranumit dirijorul in alb.

Coordonatorul jandarmilor la protestul de pe 10 august, transformat in general

Catalin Paraschiv a coordonat interventia Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei la protestul din 10 august. Desi reactia sa disproportionata cu efortul protestatarilor a fost subiectul mai multor anchete, colonelul va fi promovat la rang de general. Pe data de 10 mai CSAT a aprobat participarea ofiterului la examenul pentru trecerea in corpul generalilor, iar [] .

Studiu: 7 din 10 romni economisesc bani pentru reducerile de Black Friday. Ce vor sa cumpere

7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare, arata un studiu al GPeC si Eureka Insights. Topul celor mai cautate produse si cati bani vor sa cheltuiasca romanii pe aceste produse.

Schimbare RADICALA a Codului Rutier incepand chiar din aceste zile: TOTI soferii romani sunt DIRECT AFECTATI

Schimbari majore in legislatia rutiera! Toti soferii romani trebuie sa stie ca de la inceputul lunii octombrie a intrat in vigoare o prevedere care le permite sa plateasca amenzile contraventionale la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )